WDH mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

WDH mobiele airco

WDH mobiele airco

WDH is bekend met beheersing van luchtkwaliteit. Haar expertise is op het gebied van luchtreiniging en ontvochtigen van lucht. Daarnaast heeft WDH een aantal mobiele airco's in haar assortiment. WDH airco's zijn hoogwaardige apparaten. Kwaliteitsnormen van WDH zijn onder andere levensduur en prestatie, getest door TÜV en GS. De producten zijn conform CE en worden gemaakt van recyclebare materialen. Het merk onderscheidt zich door een uitgebreide klantenservice met brede garantie. Alle onderdelen van de airco's vallen onder de garantie, binnen de garantieperiode van 2 jaar.

Niet te moeilijk doen

WDH maakt het niet te ingewikkeld in haar opties voor mobiele airco's. Er zijn twee WDH airco's verkrijgbaar. Het voordeel van een mobiele airco is dat deze door de wielen aan de onderkant gemakkelijk te verplaatsen is naar een andere ruimte. Als je uit bed komt, kun je hem zo meerollen naar de woonkamer. Of ergens anders natuurlijk. Zo hoef je geen keuze te maken waar de airco het meest strategisch staat ter verkoeling - het kan koel worden waar jij dat wil op elk moment. De twee airco's schelen maar 60 euro in prijs, dus kun je prima kiezen puur op basis van de capaciteiten die een mobiele airco voor jou nodig heeft.

Voor het minimale budget

Als je toch neigt naar zo min mogelijk besteden, schaf je voor 490 euro de WDH FGA-1075 aan. Met een vermogen van 10000 BTU kan deze airco ruimtes tot 33 vierkante meter of 83 kubieke meter verkoelen. Het energieverbruik is 1115 Watt en de airco heeft een energielabel A. De airco is dus energiezuinig in het verbruik. Hij weegt 25,5 kilo en heeft een snoer van 2 meter. Je bent daarmee flexibel in de plaatsing van de airco. Dit model is geoptimaliseerd volgens de meest recente kennis op gebied van technieken en is daarmee zeer efficiënt.

Afmetingen en andere bijkomstigheden

De airco heeft een filter, een schakelaar en een indicatielampje. Het model is wit en heeft afmetingen van 77 centimeter hoogte, 31,7 centimeter breedte en 40,2 centimeter diepte. Met een timer kun je de airco instellen voor de momenten dat je zelf niet thuis bent. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat je hem in kan stellen zonder dat je naar het apparaat hoeft te lopen.

Als je toch iets meer wil of nodig hebt

Voor 550 euro heb je een WDH FGA-1263B. Deze airco heeft een groter koelvermogen van 11500 BTU en kan daarmee grotere ruimtes, tot 38 vierkante meter of 96 kubieke meter verkoelen. Beide modellen hebben energielabel A en een geluidsniveau van 65 decibel. Het energieverbruik is een klein beetje hoger met 1325 Watt. Ook dit model wordt geleverd met een afstandsbediening. De afmetingen van deze airco zijn ruimer: de hoogte is 79 centimeter, de breedte 42 centimeter en de diepte 41 centimeter.

Beste WDH mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024