Tristar Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Tristar Mobiele Airco's

Tristar Mobiele Airco's

Een airconditioner, afgekort airco, biedt de hoognodige verkoeling in warme zomers. Je kunt ze natuurlijk in je muur laten zetten, om daarmee je woning koel te houden. Maar waarom zou je moeilijk doen? Een mobiele airco is verrijdbaar, zodat je eenvoudig iedere ruimte kunt koelen die je wilt. Kies bijvoorbeeld voor een mobiele airco van Tristar. Een Tristar mobiele airco is makkelijk te bedienen en je betaalt gegarandeerd de beste prijs.

Over Tristar mobiele airco's

De medewerkers van Tristar geloven in eenvoud en betaalbaarheid. Hun apparaten, zoals de mobiele airco, zijn voorzien van alles wat je nodig hebt - maar niets meer dan noodzakelijk. Geen overbodige poespas en ingewikkelde bedieningspanelen dus. Door deze strategische keuze zijn zij in staat om jou een apparaat van topkwaliteit aan te bieden voor een uitstekende prijs. Zo is een Tristar mobiele airco voor iedereen betaalbaar.

Waarom zou ik een Tristar mobiele airco kopen?

Er zijn maar weinig mensen die van echt hoge temperaturen genieten. Een ventilator biedt maar beperkte verkoeling en is bovendien lastig te verplaatsen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een mobiele airco om een deel van hun woning te koelen. De mobiele airco's van Tristar zijn duurzaam, met een energie-efficiëntieverhouding (EER) van 2,6 en energieklasse A. Ze zijn eenvoudig in te stellen met het digitale bedieningspaneel. Met de handige timer kun je zelf bepalen wanneer de airco aan- en uitgaat. Zo kun je na een warme dag op je werk of school thuiskomen in een heerlijk koel huis. Bovendien maken ze amper geluid: ze hebben een geluidsniveau van slechts 65 decibel.

Welke Tristar mobiele airco past bij mij?

Tristar beschikt over een ruime keuze aan mobiele airco's: - De modellen voor de kleinste ruimtes zijn de Tristar AC-5474 airconditioner en de Tristar AC-5477 airco. Behalve koelen zorgen ze ook voor het ontvochtigen van de ruimte en zijn ze te gebruiken als ventilator, zodat je gericht van een frisse luchtstroom kunt genieten.
- Tristar AC-5529 en AC-5531 zijn perfect om wat grotere kamers te koelen en ontvochtigen. De Tristar AC-5529 airconditioner heeft een vermogen van 1000 W; model AC-5531 is wat sterker (1149 W). Een bijkomend voordeel is dat deze modellen geen gefluoreerde broeikasgassen bevatten.
- Wil je het hele jaar genieten van een aangename binnentemperatuur? Kies dan voor een van de combi-apparaten. Model AC-5560 en AC-5562 hebben maar liefst vier verschillende functies: koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventilator. Model AC-5560 is uitermate geschikt voor kleinere ruimtes; voor grotere kamers kun je beter voor model AC-5562 kiezen.

Tristar mobiele airco kopen

Wil je in de zomer kunnen genieten van een lekker koel huis, zonder een vaste airco te moeten laten installeren? Kies dan voor een betaalbare Tristar mobiele airco. Door hun ruime assortiment en jarenlange ervaring hebben zij voor ieder wat wils op het gebied van eenvoudige en duurzame klimaatregeling. Haal je Tristar mobiele airco dus vandaag nog in huis.

Beste Tristar aanbiedingen van Mei 2024