Sencor Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Sencor Mobiele Airco's

Sencor Mobiele Airco's

De dagen worden steeds langer en de temperatuur stijgt: de zomer komt eraan! Maar op een gegeven moment worden die zomerse temperaturen toch wel erg hoog. Dan is het tijd voor een mobiele airco, bijvoorbeeld van het hoogwaardige merk Sencor. Een mobiele airconditioner hoeft niet geïnstalleerd te worden in de muur. Dat scheelt dus het gedoe en de hoge kosten voor een verbouwing. Ook voor mensen die een woning huren is een Sencor mobiele airco de perfecte oplossing om de kamer en het hoofd koel te houden.

Over Sencor mobiele airco's

In 2019 viert het Japanse merk Sencor haar 50-jarig bestaan. Het bedrijf levert vele huishoudelijke producten in meer dan 25 landen. De naam Sencor betekent '1000 harten' en dat is in ieder apparaat te merken. Het bedrijf zorgt ervoor dat hun klanten optimaal kunnen genieten van de apparaten en de voordelen die zij bieden, zoals de koelte die de Sencor mobiele airco jou en je naasten brengt.

Waarom zou ik een Sencor mobiele airco kopen?

Door de wieltjes rijd je een Sencor mobiele airco eenvoudig naar iedere ruimte die je wilt koelen. Ze beschikken allemaal over een afstandsbediening waarmee je ze eenvoudig vanuit je luie stoel bedient. Door de handige timer kun je de Sencor mobiele airco zo instellen dat je woning heerlijk koel is wanneer je thuiskomt van een dagje strand (of van je werk natuurlijk). Bovendien kies je met een Sencor mobiele airco's voor een milieuvriendelijk apparaat: ze vallen allemaal in energieklasse A en werken op R290, waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen.

Welke Sencor mobiele airco past bij mij?

De grootte van de ruimte die je wilt koelen, bepaalt welke Sencor mobiele airco het meest geschikt is voor jou. Sencor heeft verschillende mobiele airconditioners in haar assortiment:

- Voor een kleine kamer (10 tot 18 m2) is de SAC MT7020C uitermate geschikt. Het vermogen is 2,1 kW/uur. Deze mobiele airco is tevens te gebruiken als ventilator en als luchtontvochtiger.
- Met een vermogen van 2,6 kW/uur is de SAC MT9020C mobiele airconditioner geschikt voor ruimtes van 20 tot 31 m2. Het wasbare filter voorkomt dwarrelend stof.
- Wilt u een grotere ruimte (30 tot 41 m2) lekker koel houden? Kies dan voor de SAC MT1220C of de SAC MT1221CH, die beiden een vermogen van 3,5 kW/uur hebben. De SAC MT1221CH kun je tevens gebruiken als verwarming, zodat de temperatuur in huis het hele jaar door aangenaam is. Dit model is als enige beschikbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Sencor mobiele airco bestellen

In tegenstelling tot veel andere landen zijn airconditioners in Nederland meestal niet aanwezig in de woning. Wil je toch verkoeling in de warme zomermaanden? Kies dan voor een Sencor mobiele airco. Daarmee haal je een duurzaam koelapparaat van topkwaliteit in huis voor een zeer goede prijs. Bestel dus vandaag nog je Sencor mobiele airco via onze website!

Beste Sencor aanbiedingen van Mei 2024