Qlima Mobiele Airco's
Bijgewerkt: April 2024

Qlima Mobiele Airco's

Qlima Mobiele Airco's

Nederlanders staan bekend om hun gesprekken over het weer. In de lente en zomer hoor je regelmatig mensen verzuchten dat het toch wel erg warm is. Uit metingen blijkt ook dat de gemiddelde temperatuur stijgt. In andere landen kiest men vaak voor een vaste airconditioner in huis, maar in Nederland is dat niet gebruikelijk. Daarom is de mobiele airco een ideale optie om voor wat aangename verkoeling te zorgen. Qlima mobiele airco's zijn er in verschillende soorten en maten, dus voor iedere ruimte is er wel een geschikt koelapparaat.

Over Qlima mobiele airco's

Qlima richtte zich oorspronkelijk op mobiele verwarming. Sinds de oprichting in 1980 heeft het bedrijf zich bewezen als Europese marktleider op het gebied van klimaatbeheersing in huis. Zij hebben een ruim assortiment mobiele airconditioners, dat door hun eigen kwaliteitsafdeling ontwikkeld en getest is. Al hun producten hebben een internationaal erkende certificering op het gebied van werkzaamheid, veiligheid en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je met een Qlima mobiele airco een koelapparaat in huis haalt waar je langdurig van kunt genieten.

Waarom zou ik een Qlima mobiele airco kopen?

Te hoge temperaturen in huis zijn onaangenaam. Je zweet, slaapt slecht en kunt je overdag niet goed concentreren. Zeker voor mensen die thuiswerken kan dit een probleem zijn. Daarnaast kunnen hoge temperaturen gevaarlijk zijn voor mensen met een chronische ziekte, ouderen en jonge kinderen. Ieder jaar overlijden er meerdere mensen als gevolg van de hitte. Kies daarom voor een Qlima mobiele airconditioner. Je houdt je huis en je hoofd koel en kan van een aangenaam binnenklimaat kiezen zonder dat je daarvoor je huis hoeft te verbouwen. De verrijdbare airco's van Qlima zijn milieuvriendelijk (energieklasse A) en stil, met een geluidsdrukniveau van 56-57 dB(A).

Welke Qlima mobiele airco past bij mij?

Qlima heeft verschillende mobiele airconditioners in haar assortiment:
- Voor kleinere ruimtes tot 75 m3 kun je kiezen voor model P522. Deze mobiele airco heeft een energie-efficiëntieratio (EER) van 2,61 en een koelcapaciteit van 2050 W. Het energieverbruik ligt op 0,785 Wh.
- Model P528 heeft een grotere capaciteit dan model P522 en is geschikt voor ruimtes tot 90 m3. Door de grotere koelcapaciteit (2640 W) is het energieverbruik wat hoger, namelijk 0,9 Wh. De EER is echter gunstiger: 2,93.
- Met een koelcapaciteit van 3200 W is model PH534 de meest geschikte optie voor grotere ruimtes tot 110 m3. De EER is vergelijkbaar met het kleinere model P522, namelijk 2,6.

Kies voor een Qlima mobiele airco

Zonder verbouwing een aangenaam binnenklimaat? Dat is mogelijk met de mobiele airco's van Qlima. Met een Qlima mobiele airconditioner weet je zeker dat je topkwaliteit in huis haalt voor de beste prijs. Zorg voor een flexibele en efficiënte manier van koelen en huis, zodat je comfortabel en veilig kunt genieten van de warme dagen. Haal dus direct een Qlima mobiele airco in huis.

Beste Qlima aanbiedingen van April 2024