Eurom Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Juni 2024

Eurom Mobiele Airco's

Eurom Mobiele Airco's

De mobiele airco's van Eurom staan bekend voor hun innovatieve technieken en een fijnzinnig oog voor design. De meeste toestellen vervullen meerdere functies en staan zo garant voor een volledige klimaatbeheersing. Je keuze wordt dus vooral bepaald door het volume van de ruimte die je wil aanpakken en door de functies die je belangrijk vindt: koelen, verwarmen, reinigen, ventileren of bevochtigen.

Over Eurom mobiele airco's

Eurom is een Nederlands bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst. De onderneming draait al mee sinds 1974, wanneer het startte met de productie van elektrische apparatuur. Het aanbod werd stelselmatig uitgebreid en wordt vandaag de dag onderverdeeld 6 categorieën of productgroepen: reiniging, tuin en recreatie, terrasverwarming, verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. De mobiele airco's vind je daarbij terug in de afdeling klimaatbeheersing.

Waarom zou ik een Eurom mobiele airco kopen?

In de visie van Eurom staan innovatie en herkenbaarheid centraal. De toestellen houden steevast de vinger aan de pols van de snel evoluerende technologische kennis. Extra aandacht gaat bovendien uit naar design en presentatie, zodat de brug naar het publiek gemakkelijk wordt geslagen. Dit verhaal past in de dieperliggende missie die het bedrijf zichzelf stelt om als totaalleverancier alle zorgen uit handen van de consument te nemen: van productie tot naverkoop. Zoals Eurom het zelf verwoordt, is het einddoel de creatie van een product 'waar de eindgebruiker trots over vertelt' en dat voldoet aan de criteria vermeld in het bedrijfscredo: sterk, betrouwbaar en krachtig.

Welke Eurom mobiele airco past bij mij?

Eurom biedt momenteel 4 reeksen van mobiele airco's aan: Polar, Coolperfect, Coolsilent en PAC (wifi). Je keuze wordt hier in de eerste plaats bepaald door de grootte van de te behandelen ruimte, waarvoor elke reeks in verschillende modellen wordt opgedeeld. Zo bestaat de Polar reeks bijvoorbeeld uit de modellen 12001, 9001 en 7001, waarbij het grootste model ruimten tussen 100 en 120 m3 aankan. De krachtigste Eurom airco is de PAC 14.2, die ruimten tot 140 m3 kan verkoelen.

Welke reeks je kiest, hangt dan weer af van de functies die je zoekt. Zo kan de Polar bijvoorbeeld niet enkel koelen, maar ook vocht uit de lucht halen of ventileren. De meest veelzijdige Eurom mobiele airco is de CoolPerfect, die niet alleen kan koelen maar ook kan verwarmen en de lucht zuiveren of van vocht ontdoen. Hierdoor is dit toestel voortdurend inzetbaar. Een handige timer helpt je zelfs om de airco automatisch te laten functioneren, zoals een centrale verwarming.

Daarnaast kun je je keuze hier ook nog maken op basis van de bedieningswijze (wifi, app, timer, slaapmodus...) of op basis van bijzondere eisen die je mogelijk stelt. Zo is de Coolsilent bijvoorbeeld een van de stilste mobiele airco's op de markt met een geluidsvolume van amper 48 dBA.

Beste Eurom aanbiedingen van Juni 2024