Whirlpool Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Whirlpool Mobiele Airco's

Whirlpool Mobiele Airco's

Ben je op zoek naar een mobiele airco voor verkoeling op een hete zomerdag? Reeds sinds 1911 staat Whirlpool voor kwaliteit in huishoudelijke apparaten. Door innovatie te koppelen aan design creëert Whirlpool technologische producten om je leven net dat ietsje makkelijker te maken. Ook draagbare airco's behoren tot het assortiment van Whirlpool, om je huis in een vingerknip te verkoelen. De Whirlpool airco's worden immers uitgerust met de laatste technologie voor een slimme klimaatregeling van je woning. Wil je graag een mobiele airco met afstandsbediening? Ga je voor een draagbare airco met temperatuurregeling? Bij Whirlpool kies je voor een hoogtechnologische airconditioner om steeds een aangename temperatuur in je woning te behouden.

Waarom kiezen voor een Whirlpool mobiele airco?

Whirlpool stelt hoge eisen aan alle huishoudelijke producten om superieure kwaliteit te garanderen. De mobiele airco's kregen dan ook heel wat slimme functies mee voor een hoogtechnologische klimaatregeling van je woning.

Whirlpool gaat bijvoorbeeld voor mobiele airco's met een stevig koelvermogen van 9000 tot 12000 BTU om zowel kleine als grote ruimtes af te koelen. Door gebruik te maken van R290 gas kiest Whirlpool er daarnaast voor om de CO²-emissie te minimaliseren. De mobiele airco's hebben dan ook een energieklasse van A tot A+ voor een airco met weinig impact op het milieu.

Door elke mobiele airco standaard uit te rusten met het HEPA filter verwijdert je koelsysteem allergene stofdeeltjes. Het filtersysteem haalt immers tot wel 99,9% van de stofdeeltjes die allergische reacties veroorzaken uit de lucht. Je geniet zo niet alleen van de nodige verkoeling, maar ook van een zuivere en schone omgeving.

Met de Stilte Modus slaagt Whirlpool er bovendien in om de verdamper en ventilator langzaam te laten draaien. Het resultaat is een vermindering in het geluidsniveau tot wel 70%. Door deze slimme functies te combineren met een innovatief design gaat Whirlpool voor een mobiele airco die optimaal comfort levert.

Voordelen Whirlpool Mobiele airco:

Ontdek hier de voordelen van een Whirlpool koelsysteem op een rijtje:
- 9000 tot 12000 BTU koelvermogen
- R290 gas voor lage emissie
- Standaard uitgerust met HEPA filter
- Stilte Modus voor slaapcomfort
- Design op wieltjes

Whirlpool mobiele airco's: een ruime keuze voor elk huishouden

Bij Whirlpool kies je voor kwaliteit waar je elke dag opnieuw plezier aan beleeft. Wil je graag je woonkamer of bureau afkoelen tot een aangename temperatuur? De Whirlpool airco's met een vermogen van 9000 tot 12000 BTU zijn geschikt voor ruimtes van 20 tot 30 m² voor een efficiënte verkoeling. De mobiele airco's met stilte modus zijn dan weer uitermate geschikt voor gebruik in de slaapkamer, voor een rustige en koele nachtrust. Ga voor een model met afstandsbediening om de temperatuur in een handomdraai te regelen vanuit de sofa of het bed. Bovendien worden alle mobiele airco's uitgerust met handige wieltjes om je airco eenvoudig te verplaatsen. Welk model je ook verkiest, bij Whirlpool vind je een mobiele airco om de temperatuur in je woning onder controle te houden.

Beste Whirlpool aanbiedingen van Mei 2024