Duux Whisper
Bijgewerkt: Juni 2024

Duux Whisper

Duux Whisper

Duux is een Nederlands merk op het gebied van mobiele temperatuurbeheersing en luchtbevochtiging. Met de slimme en visueel aantrekkelijke producten van Duux kun je iedere kamer in je huis aanpakken en op peil brengen qua temperatuur en/of luchtvochtigheid. Ongeacht of je huis te vochtig, of juist te droog is. Ook voor mensen met allergieën is Duux al twee decennia een redder in nood - pollen worden uit de lucht gefilterd, en (te) droge lucht die de luchtwegen kan irriteren wordt aangepakt.

Duux ontwerpt en ontwikkelt mooie mobiele airco's die krachtig zijn en tegelijk uitzonderlijk stil. Het bedrijf heeft het tot haar missie gemaakt om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. De mobiele airco's vormen slechts één segment van het Duux aanbod: daarnaast zijn er onder andere luchtbevochtigers, ventilatoren, heaters, muggenvangers en luchtreinigers te koop - allemaal Dutch Design van Duux.

Waarom zou ik een Duux mobiele airco kopen?

Met de warme zomers van de laatste jaren worstelen veel mensen met de vraag: hoe krijg ik het koeler in huis? Je hebt zelf mogelijk al nagedacht over een vaste airco unit. Deze moet echter worden ingebouwd, is enorm log (ook het gedeelte aan de buitenkant) en je bent niet flexibel bij het bepalen welke ruimte je wilt verkoelen.

Qua mobiele, draagbare oplossingen ken je wellicht alleen de ventilator. Deze zorgt wel voor luchtverplaatsing, maar de lucht wordt er niet écht mee gekoeld.

Met een mobiele airco kun je de kamer van je keuze in een mum van tijd verkoelen. Het apparaat dat in jouw situatie van toepassing is plaats je eenvoudig in de ruimte waar je de komende uren wilt gaan doorbrengen. De airco's zijn fraai om te zien en beschikken over een nacht- en automodus. Bovendien kunnen ze de luchtvochtigheid in de kamer terugbrengen: zodra deze onder de 60% is voel je je meteen beter. Een mobiele airco van Duux verbetert de luchtkwaliteit in je huis.

Welke Duux mobiele airco past bij mij?

Iedere situatie is verschillend, daarom is het erg belangrijk niet meteen de eerste de beste ventilator online te bestellen. Welk vermogen heb je nodig? Is het geluidsniveau erg belangrijk, gebruik je het apparaat bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan is het fijn om een fluisterstille airco te hebben.

Bij de apparaten van Duux wordt duidelijk vermeld voor welke ruimtes het geschikt is, zowel qua afmeting als qua functionaliteit. De Duux Blizzard bijvoorbeeld is een mobiele airco die kan worden besteld in verschillende uitvoeringen. Het verschil tussen deze is het vermogen, dat wordt uitgedrukt in 'vierkante meters luchtverplaatsing per minuut'. Heb je niet zo'n grote slaapkamer, dan is de Blizzard 10K BTU/u een prima keuze. Anders heb je de optie om zijn grote broertje, met 12K BTU/u aan te schaffen. Is in jouw situatie iets minder grof geschut nodig, dan kan een air cooler met een koelmodus ook een goede optie zijn. Hier wordt de lucht door een nat filter geblazen, om de temperatuur in de kamer te verlagen. Een air cooler zoals de Flow Mini is maar zo groot als een pak melk, je plaatst deze dus zeer eenvoudig op je nachtkastje.

Beste Duux Whisper aanbiedingen van Juni 2024