Koenic Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Koenic Mobiele Airco's

Koenic Mobiele Airco's

De zomer is in volle gang en dat betekent vanzelfsprekend ook dat de temperaturen omhoog gaan. Het kwik stijgt - en dus ontstaat er, traditiegetrouw, een run op mobiele airco's. Die bestaan in veel verschillende soorten en maten en worden bovendien geproduceerd door de meest uiteenlopende merken. Dyson en BlueBuilt, het huismerk van de online winkel Coolblue, zijn veelvoorkomende namen. Maar heb je ook weleens van het merk KOENIC gehoord?

Over de mobiele airco's van KOENIC

KOENIC - en ja, dat hoort met hoofdletters te worden geschreven - is het huismerk van de MediaMarkt. Ze produceren en voornamelijk hulpmiddelen in de huishouding. Die omschrijven zich dan weer als betrouwbaar, duurzaam, fraai vormgegeven én, ook niet onbelangrijk, niet al te duur. De prijs-kwaliteitverhouding is bij producten van KOENIC dus dik in orde. Je betaalt nooit te veel, maar je mag wel altijd een zekere technische volmaaktheid en energie-efficiëntie verwachten. Een combinatie die je graag terugziet in producten voor het huishouden, bijvoorbeeld een mobiele airco.

Waarom je kiest voor de mobiele airco's van KOENIC

KOENIC produceert een rijkelijk en uiteenlopend assortiment aan huishoudelijke apparatuur, waaronder broodroosters, koffiezetapparaten en keukenmixers. Allemaal leuk en aardig, maar daar koop je tijdens de warme zomer niets voor. Dan ben je alleen maar op zoek naar verkoeling in jouw woning of op jouw kantoor.

Gelukkig ben je ook daarvoor bij KOENIC aan het juiste adres. De airco's van KOENIC zijn mobiel, verrijdbaar en voorzien van een hoog koelvermogen. Daarmee kan de airco niet alleen koelen, maar ook ventileren en ontvochtigen. Het resultaat is dat de airco niet alleen de lucht in de kamer laat circuleren, maar deze daadwerkelijk ververst. Een ander, positief kenmerk van de airco's van KOENIC is de mobiliteit. Ze worden in veel gevallen geleverd met een afstandsbediening waarmee hij eenvoudig is in- en uit te schakelen. Sommige variant hebben zelfs een zogenoemde slaapversie. Je kunt de airco dan in je slaap ook aanlaten. Een tijdslot zorgt ervoor dat het apparaat zichzelf automatisch afsluit wanneer het koud genoeg is.

De verschillende soorten mobiele airco's van KOENIC

Ben je op zoek naar een mobiele airco van een goede kwaliteit, maar wil je daarvoor niet al te veel geld uitgeven? Dan zijn de airco's van KOENIC een prima keuze. De KAC115, bijvoorbeeld. Deze mobiele airco beschikt over twee snelheidsstanden, een ontvochtigingsfunctie en een afstandsbediening. Daarnaast beschikt deze variant over de eerder genoemde slaapstand, waardoor je hem ook tijdens je welverdiende nachtrust gewoon aan kunt laten.

Zijn er meer uitvoeringen? Zeker. De KOENIC KAC100, bijvoorbeeld. Dat is een iets ouder model dan de hierboven genoemde KAC115, maar het voordeel daarvan is dat deze versie weer net iets goedkoper is. Het koelvermogen ligt weliswaar ietsje lager, maar wanneer je bijvoorbeeld een iets kleine woon- of slaapkamer hebt, hoef je dat verschil helemaal niet te merken.

Laat je inspireren door het merk KOENIC, het huismerk van MediaMarkt, en haal vandaag nog jouw nieuwe, mobiele airco in huis.

Beste Koenic aanbiedingen van Mei 2024