AEG Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Juni 2024

AEG Mobiele Airco's

AEG Mobiele Airco's

Heb je ook zo'n last van de hitte? Dan ben je niet de enige. Net als de afgelopen jaren gaat ook dit jaar weer de boeken in als een van de warmste jaren in de meetstations in De Bilt sinds 1901. Bovendien worden er steeds vaker hitterecords overtroffen. In tegenstelling tot het buitenland vind je in Nederland niet vaak ingebouwde airconditioning in woningen. In dat geval is een mobiele airco ideaal. Kies bijvoorbeeld voor een draagbare airconditioner van AEG. Daarmee houd je gegarandeerd het hoofd koel.

Over AEG mobiele airco's

Het moederbedrijf van AEG werd in 1883 opgericht. Sindsdien staat AEG bekend om hun innovaties op het gebied van techniek en design, waarmee ze continu de verwachtingen van de klant proberen te overtreffen. Om je het comfort van koelte te bieden, heeft AEG een uitgebreid assortiment mobiele airco's. Een aantal van hun apparaten kunnen koelen en verwarmen, zodat je het hele jaar kunt genieten van een aangename temperatuur in huis. Bovendien zijn de AEG mobiele airco's duurzaam, met energielabel A of A+.

Waarom zou ik een AEG mobiele airco kopen?

Het wordt steeds warmer. Met name voor kwetsbare groepen als ouderen, jonge kinderen en mensen met een chronische ziekte kan dit gevaarlijk zijn en leiden tot gezondheidsproblemen en zelfs overlijden. Daarnaast is een te warme leefomgeving voor niemand aantrekkelijk. Je hebt het te warm om veel te doen, loopt te zweten en kan je minder goed concentreren. Met een duurzame AEG mobiele airco kun je je kamer efficiënt koelen. Je neemt de draagbare airco eenvoudig mee naar de ruimte waar je zelf bent. Zo geniet je overal van de koelte zonder permanente verbouwingen.

Welke AEG mobiele airco past bij mij?

AEG heeft een ruim assortiment mobiele airconditioners, die elk verschillende voordelen hebben. Daarmee hebben ze voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld uit onderstaande opties:
- Model ChillFlex Pro AXP35U538CW heeft één van de beste energie-efficiëntieverhoudingen (EER). Deze AEG mobiele airco genereert namelijk 3.1 kW koeling met 1 kW elektriciteit.
- Zoek je een iets kleinere AEG mobiele airco? Kies dan voor de ChillFlex Pro (model AXP26U338CW of AXP34U338CW). Beide modellen hebben energielabel A.
- Model PX71-265WT verschilt van de bovengenoemde AEG mobiele airco's door het cilindrische design. Je bedient deze mobiele airco met energielabel A+ eenvoudig via de app.
- Wil je liever een combi-apparaat dat je in de zomer als mobiele airco gebruikt en in de winter als verwarming? Dan zijn de ChillFlex Pro modellen AXP34U338HW en AXP26U558HW een goede keus. Van deze twee is de AXP26U558HW het grootst, maar ook het meest efficiënt (EER 3.1).

Koop nu een AEG mobiele airco

Wil je ook aan de warmte ontsnappen zonder hoge kosten en permanente verbouwingen? Kies dan voor een AEG mobiele airco. Er zijn verschillende modellen, die allemaal eenvoudig in gebruik zijn en je woning op een efficiënte en duurzame manier koelen. Bestel dus vandaag nog een AEG mobiele airco!

Beste AEG aanbiedingen van Juni 2024