Vivax Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Vivax Mobiele Airco's

Vivax Mobiele Airco's

Vivax is onderdeel van M SAN Group, een bedrijf dat zich voornamelijk richt op IT. Vivax is een deel van het bedrijf dat is ontstaan vanuit de behoefte van de partners. Gevestigd in Kroatië is het doel van Vivax optimale distributie en concurrentievoordeel op de markt. De producten die Vivax in het assortiment heeft hebben betrekking tot alle details voor een huishouden. Van kleine keukenapparatuur tot audiovisuele producten voor in huis, van tablets tot smartphones, en tot slot apparaten voor verkoeling en verwarming. Met een Vivax haal je slimme techniek in huis.

Niet te moeilijk over de buitenkant

Vivax heeft een universeel uiterlijk voor haar mobiele airco's. De buitenkant is wit en de vorm rechthoekig. Van de in totaal zes varianten hebben er drie wielen onder het apparaat, zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Behalve verkoeling, bieden twee van de zes ook verwarming. Voor zowel de verkoeling als de verwarming hebben zij een energielabel A. Welke het beste bij jou past, hangt af van waar je het meeste waarde aan hecht.

Verschil in vocht en koelmiddel

De ACP12CH35AEF heeft een koelcapaciteit van 3,5 kilowatt en wordt gekoeld met R410A. De ruis kan een geluid produceren van 51 decibel. Naast verkoelen, kan de Vivax mobiele airco één liter vocht onttrekken in een uur. Het apparaat heeft een slaapmodus, LED-display en een timer die tot 24 uur vooruit gezet kan worden. De ACP12PT35AEF heeft vergelijkbare specificaties, maar kan 1,2 liter vocht onttrekken en wordt gekoeld met een milieuvriendelijk middel: R290. Het verbruik van dit tweede model ligt 340 Watt hoger met 1350 Watt totaal.

Als het een tandje minder mag

Een minder krachtige Vivax mobiele airco is de ACP09PT25AEF met een koelcapaciteit van 2,6 kilowatt. Deze wordt gekoeld met R290 en verbruikt 1010 Watt. Evenals de voorgaande twee modellen kan deze airco 370 kubieke meter lucht verplaatsen per uur. Hij kan één liter vocht per uur onttrekken. De ACP09PT25AEH heeft vergelijkbare specificaties, maar wordt gekoeld met R410A. Bovendien kan deze variant naar koelen, ook verwarmen met een capaciteit van 2,5 Watt. Het verbruik voor de airco is 1010 Watt, voor de verwarming 955 Watt. Ook op dit apparaat zit een timer tot 24 uur en een slaapmodus.

Als je het meest van alles wil

De ACP12CH35AEH heeft een koelcapaciteit van 3,5 kilowatt en wordt gekoeld met R410A. Ook dit model kan één liter vocht per uur onttrekken en 370 kubieke meter lucht per uur verplaatsen. Het verbruik is 1010 Watt en de ruis 51 decibel. Hij beschikt over een slaapmodus, 24-uurstimer en een LED-display. De meest uitgebreide optie is de ACP12PT35AEH en kan zowel koelen als verwarmen. De koelcapaciteit is 3,5 kilowatt en de verwarmingscapaciteit is 2,9 kilowatt. Het koelmiddel dat gebruikt wordt is R290. Deze optie verbruikt ook het meeste: 1350 en 1130 Watt. Het geluidsniveau is hetzelfde, de lucht die verplaatst kan worden ook. Deze airco kan 1,2 liter vocht onttrekken.

Beste Vivax Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024