Toyotomi mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Toyotomi mobiele airco

Toyotomi mobiele airco

Toyotomi was in 1949 al bekend in de auto-industrie, maar produceerde in 1992 één van de eerste mobiele airco's. Sindsdien ontwikkelt Toyotomi nog steeds airco's, met verschillende vermogensniveaus, maar allemaal gekoeld met het milieuvriendelijke R290. Toyotomi biedt de hoogste kwaliteit met een perfecte, efficiënte en milieuvriendelijke manier van verkoeling of verwarming van de lucht. De visie van het merk is om consumenten kwalitatief hoogstaande producten en diensten te bieden, terwijl het milieu beschermd wordt en de levensstandaard daarbij te verbeteren.

De voordelen van een Toyotomi

De visie van Toyotomi komt tot uiting in hightech producten tegen de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het doel is om vertrouwen te realiseren in het merk door de klanten. Toyotomi mobiele airco's zijn licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. In kleinere ruimtes tot zo'n 35 vierkante meter zijn ze ideaal. De installatie en bediening zijn gemakkelijk en Toyotomi mobiele airco's zijn goedkoper ten opzichte van gevestigde airconditioners. Daarnaast kunnen ze ook functioneren als ontvochtiger of ventilator. Met een garantie van twee jaar en een kinderslot heb je een prettige koop.

Vier versies

Toyotomi heeft vier verschillende mobiele airco's in het assortiment. Allemaal kunnen ook functioneren als ventilator. De ventilator optie heeft in elk model drie verschillende snelheden. Van het milieuvriendelijke koelmiddel R290 wordt bij elke variant gebruik gemaakt. Bij alle modellen wordt een set geleverd om de afvoerbuis te kunnen bevestigen. Een filter tegen stof is ook bij allemaal terug te vinden. Aan de buitenkant zijn de modellen allemaal hetzelfde.

Meer overeenkomsten

Bij de airco zit een afstandsbediening waarmee het apparaat ingesteld kan worden vanuit je stoel, bed of bank. Op het LED-display kun je de status van de airco zien. Daarnaast kun je tot 24 uur in de toekomst een timer zetten om het apparaat weer in of uit te schakelen. Er is een functie tot ontvochtigen en een continue afvoer van vocht.

Mobiele airco's met extra's

De TAD229E heeft het hoogste energielabel, namelijk een A+ label, waar de andere airco's een A energielabel hebben. De koelcapaciteit bij dit model is 2900 Watt en hij kan 1,58 liter per uur aan vocht onttrekken. Bovendien kan deze airco ook via Wi-Fi bediend worden. Het apparaat weegt 36 kilo en is daarmee bijna het zwaarste model. Het zwaarste model is de TAD235E, welke ook kan dienen als verwarming. Deze heeft een koelcapaciteit van 3500 Watt en kan tot 1,8 liter vocht per uur onttrekken.

Andere verschillen

De overige twee modellen zijn de TAD220E en de TAD226E. De TAD220E heeft een koelcapaciteit van 2100 Watt en kan een liter vocht per uur onttrekken. Deze airco weegt 24,5 kilo. De TAD226E heeft een koelcapaciteit van 2600 Watt en kan 1,42 liter vocht per uur onttrekken. Deze airco weegt 27 kilo.

Beste Toyotomi mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024