Thermocomfort Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Thermocomfort Mobiele Airco's

Thermocomfort Mobiele Airco's

Thermo Comfort is een onderdeel van de Engels Group en specialiseert zich in klimaatbeheersing in het kader van het dagelijks leven aangenamer maken. Naast verwarming, zonne-energie en warm water, biedt Thermo Comfort ook een assortiment aan airconditioners. Daaronder vallen een paar mobiele airco's, of verplaatsbare airconditioners. Thermo Comfort is al sinds het begin van de eeuw kenniscentrum op het gebied van airconditioning en heeft dan ook ruim voldoende kennis en ervaring in huis. Een Thermo Comfort mobiele airco komt voort uit expertise.

Geen ingewikkelde opties

Een mobiele airco van Thermo Comfort biedt zekerheid over de kwaliteit. Met de kennis en ervaring van het merk weet je zeker dat je goed zit en dat je voorlopig vooruit kunt met je airco. De modellen zien er hetzelfde uit, zo struikel je ook niet over afwegingen tussen design en specificaties. De witte airco's zijn voorzien van een klein logo en hebben dezelfde afmetingen. De hoogte van de apparaten is 76,5 centimeter, ongeveer zo hoog als een tafel of bureau.

Overeenkomsten

Behalve de identieke uiterlijke kenmerken, komen beide opties voor een Thermo Comfort mobiele airco overeen in prijs. Het is misschien moeilijk om de twee uit elkaar te houden. Zelfs het verschil in naam is minimaal. De opties zijn de TC 35-20 en de TC 35-19. Beide hebben een koelvermogen van 12000 BTU en een vermogen van 3500 Watt. De afvoerslangen zijn 140 centimeter. Ze kunnen ook automatisch uitschakelen en beschikken over een filter. Bovendien kunnen beide in een slaapstand gezet worden, waardoor ze stiller zijn.

Verschil in de details

Ondanks de overeenkomsten op verschillende fronten, zijn er ook afwijkende specificaties tussen de twee. De TC 35-20 maakt minder geluid en heeft een instelbare luchtuitlaat die bij de TC 35-19 ontbreekt. De diameter van de afvoerpijp van de TC 35-20 is ook smaller en de fabrieksgarantie twee jaar. Ondanks het feit dat het koelvermogen gelijk is, kan de TC 35-20 minder grote ruimtes verkoelen. De TC 35-20 kan ruimtes tot 93 kubieke meter verkoelen, terwijl de TC 35-19 ruimtes tot honderd kubieke meter kan verkoelen. De TC 35-20 kan naast verkoelen ook ontvochtigen, maar de TC 35-19 kan in plaats daarvan juist lucht reinigen.

De knoop doorhakken

Voor de prijs of de buitenkant hoeft geen keuze gemaakt te worden - die zijn hetzelfde. Het verschil in de ruimte die verkoeld kan worden kan een doorslaggevende factor zijn, al is dit verschil slechts zeven kubieke meter. Het grootste verschil en daarmee waarschijnlijk de cruciale factor in een keuze gaat over de tweede functies van de airco's. Als je liever hebt dat de lucht gereinigd wordt naast verkoeling, is de TC 35-19 de beste keuze. Misschien heb je meer aan een airco die lucht kan ontvochtigen, dan kun je beter de TC 35-20 kiezen.

Beste Thermocomfort Airco's aanbiedingen van Mei 2024