Tecnolux Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Tecnolux Mobiele Airco's

Tecnolux Mobiele Airco's

Technolux heeft al meer dan vijftig jaar ervaring en heeft een ruim aanbod aan verschillende producten voor in huis. Technolux mobiele airco's zijn een greep uit het brede assortiment aan huishoudelijke artikelen. Technolux heeft verstand van zaken als het gaat om klimaatbeheersing. Daarmee heb je zeker een airco die bijdraagt aan het verkoelen van je kamer op een warme zomerdag. Voor de prijzen van Technolux krijg je producten van kwaliteit geleverd.

Flexibiliteit met een mobiele airco van Technolux

Een mobiele airco is ideaal, met name omdat deze verplaatsbaar is. Ongeacht het gewicht van het apparaat is deze gemakkelijk ergens anders neer te zetten. Een Technolux mobiele airco is voorzien van vier wieltjes zodat hij alle kanten op kan rijden. De designs van Technolux mobiele airco's zijn slank en veelal wit van kleur. Met hun energielabel A zullen zij niet te veel energie verbruiken wanneer zij aangesloten zijn.

Compact en betaalbaar

Technolux biedt een extra compact model tegen haar laagste prijs. Deze airco kan ruimtes tot 25 vierkante meter verkoelen en heeft een koelvermogen van 9000 BTU. Behalve verkoelen, kan het apparaat ook ontvochtigen. Het compacte model is smal en nog geen zeventig centimeter hoog. Het energieverbruik is 900 Watt en het product wordt geleverd met een afstandsbediening, zodat hij ingesteld kan worden van een afstandje. Voor nog geen zeventig euro meer heb je een airco die naast verkoelen en ontvochtigen, ook functioneert als luchtreiniger. Deze verbruikt wel meer energie: 2640 Watt. Hij kan dan ook ruimtes tot dertig vierkante meter verkoelen en is qua formaat een stuk groter.

Wat je niet aan de buitenkant ziet

De JC12CA en JC12HA18 zien er aan de buitenkant exact hetzelfde uit. Ze schelen 35 euro in prijs, waarbij de laatste vijfhonderd euro is. Beide varianten kunnen met het koelvermogen van 12000 BTU ruimtes verkoelen tot 40 vierkante meter. Verrassend genoeg heeft de goedkopere variant iets meer te bieden: het snoer van de stekker is 20 centimeter langer. Met een snoerlengte van twee meter ben je nog flexibeler in het plaatsen van je mobiele airco. De JC12CA is ook een kilo lichter dan de JC12HA18.

Ook voor koude dagen

De hoogste prijs betaal je voor een Technolux mobiele airco met vier mogelijke functies. Deze kan verkoelen, ontvochtigen, lucht reinigen en verwarmen. Voor iets meer van vijfhonderd euro kun je het apparaat dus ook op koudere dagen nuttig inzetten. Deze variant wordt, evenals de andere, geleverd met raamafdichtingskit. Met zo een kit kun je de warmte van buiten beter uit de ruimte houden. De ruimtes die de JC14HA20A kan verkoelen zijn maximaal 28 vierkante meter. Het koelvermogen is het grootst bij deze airco met 14000 BTU.

Beste Tecnolux Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024