Taurus mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Taurus mobiele airco's

Taurus mobiele airco's

Taurus is een merk dat in elke productcategorie wel aanbod heeft. Het assortiment reikt van kleding tot boeken en van sportbenodigdheden tot huishoudelijke producten. Daarnaast is er nog een ruim assortiment aan elektronica, zowel voor in huis als voor persoonlijke verzorging. Taurus biedt van elk product wel iets. Zo zijn er ook Taurus airco's. Hoe meer je specificeert, hoe minder er overblijft in elke categorie waar Taurus iets te bieden heeft. Er is bijvoorbeeld maar één Taurus mobiele airco.

Van alle markten thuis

Al is er maar één mobiele airco, Taurus heeft voldoende assortiment aan verkoelende producten voor in huis. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de specialisatie van Taurus te ver van dit product af ligt om goed te functioneren. De Taurus mobiele airco heeft wieltjes en een handgreep. Zo kun je de airco gemakkelijk verplaatsen, bijvoorbeeld als je zelf naar een andere ruimte wil of als je hem even niet nodig hebt. Het compacte model weegt 22,5 kilo en is een combinatie van kracht en comfort. Het model heet AC 2600 KT.

Klein formaat

De kleine draagbare airco van Taurus heeft een hoogte van slechts 68 centimeter en is daarmee aanzienlijk lager dan de gemiddelde airco van tafelhoogte. De diepte en breedte van de airco zijn 30 en 37 centimeter. Het koelvermogen van het apparaat is 9000 BTU. Deze airco van prettig formaat kan ruimtes tot 25 vierkante meter verkoelen. Een voordeel is dat de Taurus mobiele airco wordt geleverd met een kit voor hetelucht-uitlaat die geschikt is voor schuiframen.

Meer dan alleen koelen

Behalve koelen, kan deze airco ook lucht ontvochtigen en werken als ventilator. De AC 2600 KT kan tot 20 liter per dag aan vocht uit een ruimte onttrekken. De ventilator kan op verschillende snelheden draaien met een maximale luchtstroom van 320 kubieke meter per uur. Het apparaat heeft een verlaagd geluidsniveau met een maximum van 65 decibel. Het koelgas R290 dat wordt gebruikt om de airco te laten koelen is de optie voor een koelmiddel met de minste impact op het milieu.

Meer details en de prijs

Met een timer kan je de airco 24 uur vooruit instellen. Er is ook een automatische uitschakeling. Op de airco zit een touchscreen waarmee het apparaat bediend kan worden. Daarnaast wordt er een afstandsbediening geleverd, zodat je niet voor elke wijziging in instelling die je wil toepassen naar het apparaat hoeft te lopen. Je kunt gewoon blijven zitten of liggen en je instellingen aanpassen. Het apparaat heeft een energieverbruik van 1050 Watt. Een Taurus mobiele airco kost ongeveer 600 euro.

Beste Taurus mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024