Sauber Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Sauber Mobiele Airco's

Sauber Mobiele Airco's

Als je een mobiele airco zoekt en daarbij tegelijk wil bijdragen aan de wereld op maatschappelijk gebied, dan is een Sauber mobiele airco de juiste keuze. Sauber staat voor verbetering voor werkomstandigheden en hecht hier veel waarde aan. Daarbij komt dat zij milieubewust willen zijn en blijven. Een Sauber mobiele airco verbetert jouw omgeving door verkoeling binnenshuis te bieden, maar helpt ook aan verbetering van de wijdere omgeving door focus op werkomstandigheden en milieu. Het merk is nog jong, maar levert hoogstaande kwaliteit. Bovendien worden bijna alle materialen van de producten van Sauber gerecycled.

Waarom een Sauber voor jou

Een Sauber mobiele airco aanschaffen is dus al goed voor de wereld. Maar de aanschaf moet ook goed zijn voor jouzelf. De airco's van Sauber zijn wit en hebben een slank model. Zo staan ze niet lelijk in een ruimte. Voor een schappelijke prijs kun je ruimtes van verschillende groottes verkoelen. Omdat milieubewust zijn voor Sauber belangrijk is, worden de airco's gekoeld met R290, dat efficiënt werkt en ook nog het milieu beschermd. De airco's worden geleverd met een afstandsbediening, zodat je niet steeds naar het apparaat toe moet om hem te bedienen.

Overeenkomsten tussen de airco's

Hoewel de modellen er hetzelfde uitzien, zit er wel degelijk verschil in de specificaties van de verschillende varianten. De airco's zijn wit en hebben een afmeting van 68 bij 28 bij 33 centimeter. De afvoerslang heeft een diameter van 15 centimeter en een lengte van 150 centimeter. Voor alle airco's geldt een fabrieksgarantie van twee jaar. Het stekkersnoer is eveneens anderhalve meter. Allemaal hebben ze een vermogen van 1000 Watt en een geluidsniveau van 65 decibel.

De lichtste airco

Een opvallend verschil is dat de PAC-123541 7000 vier kilo lichter is dan de andere twee airco's. Hoewel dit in de praktijk niet merkbaar zal zijn, omdat de mobiele airco's te verplaatsen zijn door ze te rijden op de vier wielen onder de airco. Deze lichtere variant heeft een koelvermogen van 7000 BTU, waarmee het apparaat ruimtes tot 25 vierkante meter af weet te koelen. Behalve verkoelen, kan deze airco ook meer dan 19 liter per dag ontvochtigen. Het stoffilter haalt stofdeeltjes, pluizen en dierenharen uit de lucht en is daarmee ideaal voor mensen met een allergie.

Krachtigere opties

De PAC-123541 8000 kan met een koelvermogen van 8000 BTU grotere ruimtes verkoelen. Dit zijn ruimtes tot dertig vierkante meter. De airco werkt met zelfverdamping en vangt condens op in een waterreservoir. Het apparaat kan niet alleen grotere ruimtes verkoelen, maar ook meer ontvochtigen per dag. De derde airco, de PAC-123541 9000 heeft een koelvermogen van 9000 BTU en kan daarmee ruimtes tot 32 vierkante meter verkoelen. Deze variant kan aanzienlijk meer ontvochtigen. Waar de 8000 maar een kleine drie liter meer per dag kan ontvochtigen dan de 7000, is het verschil tussen de 8000 en de 9000 ruim zeven liter.

Beste Sauber Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024