Pumph mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Pumph mobiele airco's

Pumph mobiele airco's

Het merk Pumph komt uit het Verenigd Koninkrijk en is in twintig jaar tijd vertienvoudigd in personeel. Ze begonnen met één kleine opslag en beschikken vandaag de dag over meerdere verkooppunten. Pumph wil het leven van de consument vergemakkelijken en levert hoge kwaliteit. Klimaatbeheersing op verschillende niveaus is de specialisatie van het merk. De producten die zij leveren zijn gespecialiseerd en gemakkelijk te installeren, zonder al te veel moeite. Met topservice wil het merk zich onderscheiden, zodat elke klant onder de indruk zal zijn.

Alles op één plek

Pumph heeft kennis van zaken op alle vlakken rondom klimaatbeheersing. Haar doel is het vergemakkelijken voor de consument. Het prettige aan dit merk is dat zij niet alleen het apparaat kunnen leveren, maar ook alle andere benodigdheden. Zo ben je aan één adres volledig klaar. Waar je je mobiele airco ook wil gebruiken, Pumph is een goede keuze. Of dit nu in je slaapkamer, kantoor of kleine bedrijf is.

Vermogen van de airco

Er is één model Pumph mobiele airco verkrijgbaar die voldoet aan Europese standaarden en regelingen. Deze mobiele airco kan met een afstandsbediening worden bestuurd. Hij heeft een koelvermogen van 12000 BTU en gebruikt het milieuvriendelijke middel R290 om je ruimte te kunnen verkoelen. Het apparaat heeft een LED-display en een energielabel A. De afvoerslang is 150 centimeter. De airco kan condens zelf verdampen, zodat een waterafvoer niet nodig is.

Afmetingen

Een mobiele airco van Pumph is 76,5 centimeter hoog, 46,7 centimeter breed en 39,7 centimeter diep. Met deze airco kunnen ruimtes tot 26 vierkante meter verkoeld worden. Het energieverbruik is 1350 Watt. Als de airco aanstaat, kan hij een maximaal geluid van 65 decibel produceren. Per uur kan het apparaat 370 kubieke meter lucht verplaatsen. Een koelvermogen van 12000 BTU komt voor dit model overeen met een vermogen van 3,5 kilowatt.

Verkoeling en verwarming

Je kunt kiezen of je een Pumph airco wil die alleen verkoelt, of dat je een apparaat wil waar ook een warmtepomp in zit. De tweede optie met warmtepomp weegt meer dan de airco die alleen koelt. De optie met warmtepomp weegt 37,5 kilo. Dat is 3,5 meer ten opzichte van de andere airco van 34 kilo. Wil je de warmtepomp gebruiken als ontvochtiger, dan wordt aangeraden wel een afvoerslang aan te sluiten om het water af te kunnen voeren. Het verwarmingsvermogen van de warmtepomp is 10000 BTU of 2,9 watt. De overige specificaties, met uitzondering van de warmtepomp zelf en het gewicht, komen overeen met wat eerder genoemd is.

Beste Pumph mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024