Pump House mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Pump House mobiele airco's

Pump House mobiele airco's

Pump House is een merk uit het Verenigd Koninkrijk dat in de afgelopen twintig jaar gegroeid is van een kleine opslag en vier eigenaren naar tien keer zoveel mankracht en verschillende verkooppunten. Het merk specialiseert zich in ondersteunende producten voor klimaatbeheersing op allerlei niveaus. Het doel van Pump House is het vergemakkelijken voor de consument. Ze leveren hoge kwaliteit, innovatie en gespecialiseerde producten, allemaal gemakkelijk te installeren in korte tijd. Het merk wil zich onderscheiden door de beste klantenservice en leverservice te bieden, met als doel de WOW factor bij elke klant te bereiken.

Gespecialiseerd in verkoeling en aanverwante producten

Pump House heeft dus zeker verstand van zaken en wil het de consument zo gemakkelijk mogelijk maken. Ze verkopen alle benodigdheden voor verkoeling en daarmee zijn Pump House mobiele airco's erg aantrekkelijk. Voor op kantoor, in huis of in een studio bijvoorbeeld zijn Pump House mobiele airco's ideaal. Ook voor kleine bedrijven kan een Pump House mobiele airco ingezet worden. Omdat Pump House alles voor verkoeling kan bieden, ben je met één adres volledig klaar - ook als je meer wil dan alleen een mobiele airco.

De basis

Pump House heeft één ontwerp mobiele airco dat voldoet aan EN14511 standaarden en EU commissie regulering 206/2012. De airco is te bedienen met een bijgeleverde afstandsbediening en heeft een LED-display. De afvoerslang is anderhalve meter en het energielabel voor de airco is A. Het apparaat is dus energiezuinig. Met het milieuvriendelijke R290 koelmiddel kan de airco verkoeling bieden. Het koelvermogen is 12000 BTU, waarmee de mobiele airco van Pump House een zeer krachtige airco is. Het apparaat verdampt zelf condens, waardoor geen afvoerslang nodig is.

Formaat, verbruik en vermogen

Een mobiele airco van Pump House is 76,5 centimeter hoog, 46,7 centimeter breed en 39,7 centimeter diep. Oppervlaktes tussen de 18 en 26 vierkante meter kunnen met de airco verkoeld worden. Het energieverbruik is 1350 Watt. Het maximale geluid dat de airco produceert als hij bezig is met een ruimte verkoelen is 65 decibel. Hij verplaatst 370 kubieke meter lucht per uur. Het koelvermogen van 12000 BTU kan ook worden uitgedrukt in 3,5 kilowatt.

Alleen verkoeling of ook voor warmte

Er kan gekozen worden tussen een mobiele airco die enkel kan verkoelen, of eentje met een warmtepomp. De variant die enkel koelt weegt 34 kilo. De variant met warmtepomp weegt 3,5 kilo meer en dus 37,5 kilo in totaal. Als de warmtepomp gebruikt wordt als ontvochtiger, moet wel een afvoerslang aangesloten worden om het vocht weg te kunnen voeren. Het verwarmingsvermogen van de warmtepomp is 10000 BTU of 2,9 watt. Afgezien van het gewicht zijn de specificaties voor beide varianten hetzelfde.

Beste Pump House mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024