Primo Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Primo Mobiele Airco's

Primo Mobiele Airco's

Primo Elektro is een Belgisch merk met een uitgebreid aanbod aan huishoudelijke producten. Zowel keukenapparaten als kleine cosmetische apparaten zijn te vinden in het assortiment van Primo. Ze onderscheiden zich door zich te profileren als servicegericht. Bij deze service hoort ook de gratis retour optie. Om warme dagen minder onprettig te maken is in het assortiment van Primo een mobiele airco te vinden. Met een mobiele airco kun je meerdere ruimtes verkoelen in plaats van te moeten kiezen waar je het beste je airco kunt plaatsen. Primo stelt hoge eisen aan haar producten als het gaat om kwaliteit.

Voordelen van de Primo mobiele airco

Het voordeel van een mobiele airco is dat hij met vier wielen gemakkelijk te verplaatsen is, ongeacht het gewicht van het apparaat zelf. Bovendien kun je de Primo mobiele airco bedienen met een afstandsbediening, zodat je niet hoeft op te staan als je hem anders in wil stellen. Je kunt gewoon in bed blijven liggen of op de bank blijven zitten. De airco is wit met grijs en het model dat Primo beschikbaar heeft is compact. Veel airco's kunnen niet aan de wand gemonteerd worden, maar de Primo airco wel.

De basis

Het koelvermogen van de Primo PR575AC is 9000 BTU. Behalve koelen, kan de airco ook ventileren en lucht ontvochtigen. Er is een slaapmodus beschikbaar waarmee de airco minder geluid maakt tijdens de nachten. Het geluidsniveau is 63 decibel. De witgrijze airco met energielabel A kan ruimtes tot dertig vierkante meter verkoelen. Het apparaat is 70 centimeter hoog, 35,5 centimeter breed en 34,5 centimeter breed. Het bedieningspaneel heeft een LED-display. De airco kost minder dan 300 euro en kan daarnaast ook dienen als mobiele verwarming.

Wat erbij komt

De Primo mobiele airco kan aan de wand bevestigd worden. Zowel de thermostaat als de luchtuitlaat kunnen ingesteld worden. De afstandsbediening wordt geleverd inclusief de benodigde twee AAA-batterijen. Zowel een wandmontagekit als een raammontagekit worden bij het product geleverd. Met een timer kun je de airco in- of uitschakelen, ook wanneer je zelf niet thuis bent. Zo kom je altijd thuis in een fijn gekoelde ruimte. De airco heeft een fabrieksgarantie van twee jaar.

Meer informatie

Het apparaat weegt 25 kilo, al maakt dit weinig uit voor het verplaatsen. Door de wielen kan dit gemakkelijk zonder dat je het volledige gewicht zou moeten trekken of duwen. Het apparaat heeft een energieverbruik van 2,6 kilowatt. Hij kan ruimtes tot 80 kubieke meter verkoelen. Er is geen opbergruimte voor het koord. Het snoer is net korter dan twee meter. Het koelvermogen van 9000 BTU komt bij deze airco overeen met een vermogen van 1280 Watt.

Beste Primo Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024