Olimpia Splendid mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Olimpia Splendid mobiele airco

Olimpia Splendid mobiele airco

Olimpia Splendid mobiele airco's zijn er in een flink aantal soorten en maten. Ze hebben een gestroomlijnde vormgeving en zijn licht en compact. Deze handige apparaten zijn makkelijk in het gebruik en zuinig met energie. Ze kunnen je woning of bedrijfsruimte snel en efficiënt afkoelen en de luchtvochtigheid sterk verminderen. Daardoor krijg je het ideale klimaat om lekker te kunnen werken en te ontspannen. In de zomer voorkom je daardoor een onbehaaglijk gevoel, moeheid en zelfs oververhitting. Een aantal modellen kan bovendien ook de lucht verwarmen, waardoor ze in elk seizoen nuttig zijn. Lees hier wat een Olimpia Splendid mobiele airco voor je huis of bedrijf doet, en welke type het beste bij jouw wensen aansluit.

Wat doet een airco in de zomer voor je woning of winkel?

In de heetste dagen van het jaar is het soms binnen niet uit te houden. En ook op andere momenten kan het wel een paar graadjes minder. Zodat iedereen in huis of op de zaak helder blijft, zich fris voelt en met plezier bezig is met zijn werk of hobby. In plaats van een dure, luidruchtige ingebouwde airconditioning is een mobiele airco dan een geweldige oplossing. Lichtgewicht, betaalbaar, en energiezuinig. Zo'n verrijdbare Olimpia Splendid mobiele airco is makkelijk van de ene naar de andere ruimte te brengen of op te bergen. Bovendien heeft het toestel voldoende vermogen om een grote ruimte constant op een (veel) lagere temperatuur te houden. De perfecte temperatuur om te genieten van je vrije tijd, of om ook in de zomer productief te blijven.

Een kamer snel verwarmen? Geen probleem

Een airco die aan het koelen is vangt warme lucht uit de ruimte en transporteert die naar buiten. Maar de exemplaren met een verwarmingsfunctie kunnen precies het tegenovergestelde truukje uitvoeren. Warme lucht wordt snel je kamer binnen geblazen. Ook in de koude winterdagen is de ruimte waarin de airco staat zo altijd op temperatuur. Plaats het apparaat in de kamer waar je wilt zitten of werken, en vergeet dikke truien en sjaals. De aangenaam warme lucht wordt snel en efficiënt door de hele ruimte verspreid.

Waarom kiezen voor een mobiele airco?

Het voordeel van een mobiele airco is natuurlijk dat je die kunt verplaatsen naar elke locatie waar je hem op dat moment nodig hebt. Wil je de slaapkamer of een vergaderruimte op temperatuur brengen voordat die gebruikt wordt? Het apparaat is licht en gemonteerd op stevige wieltjes. De slang die de lucht naar buiten toe afvoert kan praktisch overal bevestigd worden. Breng de airco naar de plek die je wilt laten afkoelen of verwarmen, en binnen minuten merk je het effect van deze hightech-airco. En als je hem even niet nodig hebt, rij je hem met hetzelfde gemak een kast of een opslagruimte binnen.

Beschermt voedsel en huis

Hoge temperaturen met een hoge luchtvochtigheid zijn ideaal voor de ontwikkeling van schadelijke organismen: bacteriën en schimmels. Een huis of winkel waar het te warm en te vochtig is is dan ook geen gezonde omgeving. Niet om voedsel te bereiden en te bewaren, en ook ligt overlast door schimmels op de loer. Bescherm je gezondheid en je eten of andere hittegevoelige producten. Een airco verlaagt de temperatuur tot een koele 15 graden als het moet. Omdat ook overtollig vocht wordt afgevoerd door het apparaat, krijgen schimmels geen kans. Die tasten voedsel aan, vormen lelijke aanslag op behang en in het sanitair, en kunnen zelfs voor overgevoeligheid en ademhalingsproblemen zorgen. De meest schadelijke soorten, zoals de huiszwam, kunnen zelfs door structuren van het gebouw heen vreten. Een Olimpia Splendid mobiele conditioneert de lucht in het gebouw en voorkomt zo de ontwikkeling van schimmels.

Een Olimpia Splendid mobiele airco is stil en zuinig

Deze apparaten zijn op hun laagste stand niet luider dan een zingende vogel. Ze leiden je huisgenoten of werknemers dus niet af van hun bezigheden. Ook zijn de apparaten van deze leverancier gemonteerd met energiezuinige componenten. De meeste modellen van Olimpia Splendid hebben zelfs het A+label, de beste energiebeoordeling die een huishoudelijk apparaat kan krijgen. Het constant laten draaien van de airco kost minder dan 2 euro per dag.

Kies de beste mobiele airco voor jouw situatie

Als je een airco koopt, kies dan voor een apparaat dat groot genoeg is om jouw ruimte te koelen en te verwarmen. Er staat op deze apparaten altijd vermeld hoe groot de kamer(s) zijn waarvoor ze geschikt zijn. Natuurlijk kan je kiezen voor een airco die alleen koelt en ventileert, of een type dat ook kan verwarmen. Olimpia Splendid heeft veel modellen mobiele airco's, waar er altijd één tussenzit die perfect is voor jou!

Beste Olimpia Splendid mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024