Nedis Mobiele Airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Nedis Mobiele Airco

Nedis Mobiele Airco

In heel Europa kun je Nedis vinden. Nedis wil met slimme producten die direct te gebruiken zijn het leven van de consument gemakkelijker maken. Het merk produceert elektronische apparaten die ondersteuning bieden in het leuker maken van de dagelijkse dingen. Door innovatieve oplossingen willen zij verbeteringen bieden. Nedis mobiele airco's maken de warme zomerdagen aangenamer in je huis. De kwaliteit van de producten en de verhouding tussen prijs en kwaliteit zijn voor Nedis van groot belang.

Voordelen van een Nedis mobiele airco

Een mobiele airco is een ideale oplossing voor de dagen dat het te warm is om nog prettig binnen te zitten. Nedis biedt een ruim assortiment aan kleuren en ontwerpen. Alle Nedis mobiele airco's hebben een energielabel A. Geheel toepasselijk voor het toekomstgerichte karakter van het merk, zijn haar apparaten energiezuinig. De temperatuur kan worden ingesteld en de airco's zijn voorzien van een LED-display. Ook zit er een indicator van de watertank op alle airco's die aangeeft wanneer deze vol is. Er is een condens afvoer en een slaapstand. Bovendien kan er een timer worden ingesteld.

Prijzen vergelijken

Het goedkoopste model van de vier Nedis mobiele airco's is de ACMB1WT7. Deze kost 320 euro. De duurste variant is de ACMB2BK12 voor 490 euro. Beide modellen kunnen niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren. Daarnaast beschikken beide varianten over drie snelheden. Bijzonder is dat de goedkopere airco een grotere maximale oppervlakte kan verkoelen. Deze kan tot 78 kubieke meter verkoelen, terwijl de duurdere variant tot 60 kubieke meter kan verkoelen. Het vermogen van het eerste model is 1357 Watt. Van het tweede model is dit 1010 Watt.

Als je meer oppervlakte wil verkoelen

Een ander model dat eveneens ruimtes tot 78 kubieke meter kan verkoelen is de ACMB2WT9. Deze airco kost 390 euro. Ook deze variant kan verkoelen, ontvochtigen en ventileren. Daarnaast heeft ook dit model drie snelheden. Zowel de ACMB1WT7 als de ACMB2WT9 ontvochtigen 28 liter per dag en hebben een formaat van 72 centimeter hoog en 42 bij 36 centimeter breed en diep. Beide zijn wit en hebben een vermogen van 1357 Watt.

Modern ontwerp

De ACMB1WT9 lijkt in ontwerp op de ACMB1WT12 met een moderne en strakke uitstraling. Met een prijs van 420 euro is het eerstgenoemde model 50 euro goedkoper dan de laatste. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze ruimtes van 60 kubieke meter kunnen verkoelen. De ACMB1WT12 heeft een vermogen van 12000 BTU. De ACMB1WT9 heeft een vermogen van 9000 BTU. De ACMB1WT12 heeft een luchtcirculatie van 400 kubieke meter per uur, terwijl het andere model slechts 350 kubieke meter per uur haalt. Beide kunnen 28 liter vocht per dag onttrekken.

Beste Nedis Mobiele Airco aanbiedingen van Mei 2024