Mundo Clima
Bijgewerkt: Mei 2024

Mundo Clima

Mundo Clima

Mundo Clima is gevestigd in Spanje maar levert haar producten overal ter wereld. Met meer dan veertig jaar ervaring biedt het merk zekerheid en kwaliteit. Het doel is blijven ontwikkelen en innoveren, met hierbij het milieu in het achterhoofd. Ze bieden airconditioning voor commerciële, industriële en particuliere doelen. Met een Mundo Clima mobiele airco weet je zeker dat je kwaliteit van de hoogste plank hebt, een airco met de nieuwste ideeën, en daarbij een milieubewuste keuze maakt.

Een airco voor iedereen

Mundo Clima airco's zijn er in uiteenlopende modellen te vinden. Zo is er voor ieder persoon een optie die precies past bij de eisen en wensen van de persoon als het gaat om airco's. Bekijk hier welke airco voor jou de beste keuze is. Mundo Clima richt zich volledig op airconditioning, waarmee je verzekerd bent van de expertise van het merk op dit gebied. Mundo Clima mobiele airco's zijn er in twee verschillende series, beide worden monoblock units genoemd. In de C10/H10 serie zijn twee mobiele airco's te kiezen. In de C9/H9 serie zijn er drie verschillende opties. Zo is er dus ruim voldoende keuze voor een kwalitatief goede airco die past bij jouw persoonlijke wensen.

Twee varianten in één serie

De MUPO-C10/H10 serie biedt twee varianten van Mundo Clima mobiele airco's. De airco's verkoelen door gebruik te maken van het koelmiddel R290. De temperatuur kan worden ingesteld en het apparaat past zich aan om deze temperatuur te bereiken en te behouden. De buis om naar buiten te hangen is gemakkelijk aan te sluiten op het apparaat, zodat je de airco direct in gebruik kunt nemen. Bij de mobiele airco wordt een kit geleverd om de buis aan te kunnen sluiten op een raam.

Vocht en verwarming

Met de ontvochtiger-optie wordt vocht opgevangen om zo ook vochtigere ruimtes optimaal te kunnen verkoelen. De apparaten kunnen condens verwerken, op voorwaarde dat ruimtes niet te vochtig zijn. Met deze optie is het niet nodig om het apparaat aan te sluiten op een afvoer, tenzij de ruimte erg vochtig is. Als de ruimte erg vochtig is, wordt het aangeraden de airco toch aan te sluiten op een afvoer. Het verschil tussen de twee airco's uit de serie is dat de MUPO-07-C10 enkel ruimtes kan verkoelen, waar de MUPO-09-H10 ook als verwarming ingezet kan worden.

Drie in één serie

De MUPO-C9/H9 serie biedt drie verschillende Mundo Clima mobiele airco's. Met de functie van condens verwijdering is het niet nodig om de apparaten aan te sluiten op een afvoer. Hoewel het wel wordt aangeraden als het erg vochtig is in een ruimte. Ook als je gebruik maakt van de ontvochtiger functie wordt het aangeraden de airco toch op een afvoer aan te sluiten. Als de ontvochtiger functie gebruikt wordt, wordt vocht opgeslagen in een reservoir. Het doel hiervan is ook in vochtigere ruimtes de ideale temperatuur te kunnen bereiken.

Verschillen

De airco's worden geleverd met een buis om naar buiten te hangen, inclusief een kit om deze buis aan een raam te bevestigen. De temperatuur kan worden ingesteld en de airco werkt daarna automatisch om deze ingestelde temperatuur te bereiken en te behouden. Het verschil tussen de modellen is dat de MUPO-07-C9 en MUPO-09-H9 wat vierkanter zijn, en de MUPO12-H9 een ronder design heeft. Bovendien kan deze laatste worden bediend met een afstandsbediening met FollowMe functie.

Beste Mundo Clima aanbiedingen van Mei 2024