MOA Mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

MOA Mobiele airco's

MOA Mobiele airco's

Moa heeft een breed aanbod aan designproducten voor een betaalbare prijs. Het design is wat als eerst opvalt voor Moa, maar dit mag niet afdoen aan de kwaliteit van haar producten. Moa heeft een reeks producten voor in huis die er niet alleen goed uitzien, maar ook handig zijn. Voor de zomerse dagen zijn er verschillende Moa mobiele airco's te vinden in de productenreeks. Moa biedt unieke apparaten en daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met gebruikersvriendelijkheid voor de consument.

Verkoeling met modern design

Een Moa mobiele airco is uniek in design, van goede kwaliteit, en bovendien nog heel betaalbaar. De moderne stijl van de airco's is waarmee Moa zich onderscheidt van andere merken. De adviesprijzen voor de verschillende airco's liggen tussen de vijfhonderd en zevenhonderd euro. Allemaal zijn ze voorzien van energielabel A en dus energiezuinig. Mobiele airco's zijn voorzien van wieltjes en daardoor gemakkelijk te verplaatsen wanneer dat nodig of gewenst is. Bovendien maken ze weinig geluid.

De goedkoopste

Als budget je belangrijkste criterium is, is de goedkoopste Moa mobiele airco te vinden voor een adviesprijs van nog geen vijfhonderd euro. Deze heeft vier functies: koelen, ventileren, ontvochtigen en drogen. De airco kan ruimtes van 70 tot 90 kubieke meter verkoelen met een koelvermogen van 2600 Watt of 9000 BTU. Met een handgreep is hij gemakkelijk te verplaatsen. Het apparaat gebruikt koelmiddel R410A en is tevens voorzien van een watervolume indicator. De luchtstromen kunnen worden ingesteld en de ingestelde temperatuur kan worden vastgehouden.

Een mooie mobiele airco

Voor een meerprijs van vijftig euro heeft Moa een airco die minder massief oogt in je kamer. Evenals de goedkopere variant is deze A19 voorzien van een swingfunctie en slaapmodus. Een timer kan ingesteld worden tot 24 uur. Dit prettig uitziende model wordt gekoeld met R90 en heeft een LED-display. Het apparaat wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een snoer van anderhalve meter. De lucht is volledig regelbaar en de airco heeft een koelvermogen van 7000 BTU.

Niet alleen in de zomer

De A16 is een ander modern design met een groter koelvermogen van 9000 BTU. De specificaties van dit model komen overeen met de goedkoopste airco van Mao. Zo kunnen beide ruimtes tot 90 kubieke meter verkoelen en gebruiken ze koelmiddel R410A. Deze airco verplaatst 350 kubieke meter lucht per uur en kan een liter per uur ontvochtigen. Wat dit model extra te bieden heeft is een verwarmingsfunctie. Voor een meerprijs van honderd euro ten opzichte van de goedkoopste airco, kan dit apparaat het hele jaar door gebruikt worden om het aangenamer in huis te maken.

Groot vermogen

Om grotere ruimtes, tot 110 kubieke meter, te verkoelen, is de A18 voor zevenhonderd euro geschikt. Ook dit model heeft een swingfunctie, snoer van anderhalve meter, een LED-display en een afstandsbediening. De lucht is volledig regelbaar en ook de timer en slaapmodus ontbreken bij dit model niet. De luchtverplaatsing van deze Moa mobiele airco is ook 350 kubieke meter. Een duidelijke meerwaarde van dit model is het aanzienlijk grotere koelvermogen van 12000 BTU. Daarnaast kan dit model meer liter per uur ontvochtigen.

Beste MOA Mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024