Maxxhome Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Maxxhome Mobiele Airco's

Maxxhome Mobiele Airco's

Maxxhome is een merk van Maxxtools dat zich richt op het verbeteren van het leven in huis. Het merk heeft een ruim assortiment aan grote producten voor in en om het huis. Voor de warme zomerdagen heeft Maxxhome mobiele airco's in het assortiment. Maxxhome biedt verkoeling voor jouw huis, tegen een scherpe prijs. Een lage prijs is waarmee zij zich onderscheiden.

Gemakken van een Maxxhome mobiele airco

De mobiele airco's van Maxxhome zijn verrijdbaar door hun wieltjes en laten het nooit te koud worden in een ruimte. De gewenste temperatuur kan worden ingesteld, en als deze bereikt is, stopt of mindert de airco met koelen. Ze zijn voorzien van een timer en een slaapfunctie en worden geleverd met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kun je vanaf je werkplek of bed de airco besturen. De airco's kunnen lucht niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen, verwarmen en ventileren. Ze hebben dus maar liefst vier functies.

Prijsvriendelijke airco's

Voor 280 euro heb je al een Maxxhome mobiele airco. Met een formaat van 33 bij 68 bij 28 centimeter kan dit apparaat ruimtes tot twintig vierkante meter verkoelen. Dit witte model voor een kleine prijs is ook nog milieuvriendelijk. Aan de voorkant bevindt zich een LED-display. Met 50 decibel is dit een stille airco. Zowel de koelcapaciteit als de verwarmcapaciteit zijn 2050 Watt. Voor deze AC7M kan apart een deur- of raamafdekking besteld worden die helpt om de airco optimaal te laten werken.

Voor grotere ruimtes

De AC9M heeft dezelfde afmetingen, maar voor een meerprijs van vijftig euro is deze variant iets krachtiger op alle gebieden. De airco kan grotere ruimtes, tot 30 vierkante meter, verkoelen. Hij is even stil en ook milieuvriendelijk. Qua design zien de twee airco's er hetzelfde uit, maar de AC9M heeft een vermogen van 2600 Watt en 9000 BTU tegenover de 2050 Watt en 7000 BTU van de AC7M.

Modern design

Voor 420 euro heeft Maxxhome een grotere en krachtigere mobiele airco met een ander design. Het moderne Italiaanse design van deze variant is wit, net als de andere airco's. Dit grotere model is iets minder stil met 65 decibel, maar kan wel ruimtes tot vijftig vierkante meter verkoelen. Ook bij deze airco zit het LED-display aan de voorkant. Deze AC12M beschikt over een vermogen van maar liefst 12000 BTU. De koelcapaciteit en verwarmcapaciteit verschillen bij deze airco: de koelcapaciteit is 3500 Watt en de verwarmcapaciteit 3200 Watt.

Grotere ruimtes, krachtigere verkoeling

De meest krachtige Maxxhome mobiele airco kost vijfhonderd euro en kan ruimtes tot tachtig vierkante meter verkoelen. De airco van modern, Italiaans design heeft een koelcapaciteit van 4000 Watt en een verwarmcapaciteit van 3500 Watt. Een raam- of deurafdekking kan apart besteld worden. Hiermee kan de werking van de airco optimaal benut worden. De AC14M is net zo stil als de AC12M en heeft dezelfde afmetingen.

Beste Maxxhome Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024