Livoo Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Livoo Mobiele Airco's

Livoo Mobiele Airco's

Livoo is van Franse oorsprong en ambieert om het dagelijks leven te verbeteren. Dit doen zij door slimme, leuke en toegankelijke producten te bieden die nieuwe ervaringen opleveren. Het assortiment aan producten van Livoo is gevarieerd van kleine apparatuur en keukenapparaten tot hightech en buitenattributen. Livoo streeft naar milieuvriendelijkheid en realiseert dit door een afvalverwerkingsbeleid. Ze zoeken het minimale aantal pakketten voor het leveren van hun producten om met milieu te sparen. In het assortiment zijn productreeksen te vinden die ontworpen zijn uit milieuvriendelijke materialen. De voorkeur ligt bij stevige materialen, zodat een duurzaam product gerealiseerd kan worden.

Hoge eisen voor producten van Livoo

Ze hebben een zilverkwaliteit-label van Ecovadis. De producten van Livoo, zoals Livoo mobiele airco's, voldoen aan kwaliteitseisen volgens Europese normen en certificeringen, evenals hun leveranciers en onderaannemers. Livoo streeft naar het produceren van producten van morgen en zorgt voor vernieuwing in haar ontwikkeling. De producten worden getest nadat ze door een selectie van kwaliteit zijn geweest. Livoo wil het juiste product tegen de juiste prijs bieden. Een marketingafdeling werkt samen met grafische ontwerpers om dit alles in een mooie verpakking te leveren. Een Livoo mobiele airco is bewust geproduceerd en mooi verpakt en geprijsd.

De goedkoopste airco

Livoo mobiele airco's zijn er in drie modellen, ieder voor een andere prijs. Ook heeft ieder model andere specificaties. Het goedkoopste model kost 380 euro en heeft een koelvermogen van 2000 Watt. Hiermee kan het apparaat met energielabel A ruimtes tot 20 vierkante meter verkoelen. Naast verkoelen, zijn er twee ventilatiesnelheden voor de ventilatorfunctie en kan het apparaat ontvochtigen. Temperaturen tussen 15 en 31 graden kunnen worden ingesteld. De airco is 65 bij 31 bij 30,5 centimeter en weegt 22 kilo.

Een krachtigere airco

Voor 450 euro heb je een iets krachtigere Livoo mobiele airco van 2600 Watt. Deze kan ruimtes tot 30 vierkante meter verkoelen. Ook deze variant kan ontvochtigen en ventileren met twee snelheden. De temperaturen tussen 15 en 31 graden kunnen worden ingesteld en je kunt tot 24 uur in de toekomst je airco programmeren. De airco is iets groter: 68 centimeter hoog en 35 bij 36,5 centimeter diep en breed. Hij weegt 23 kilo.

Het gemak van een afstandsbediening voor een meerprijs

De duurste airco heeft hetzelfde koelvermogen van 2600 Watt voor 500 euro. Ook hiermee kunnen ruimtes tot 30 vierkante meter gekoeld worden met temperaturen van 15 tot 31 graden. Wat dit apparaat wel heeft ten opzichte van het goedkopere model is een afstandsbediening en een afvoerslang die meegeleverd worden. Hij weegt een kilo minder en is dus 22 kilo. Ook is het apparaat minder hoog met 63,5 centimeter. De breedte en diepte zijn 43 en 32 centimeter.

Beste Livoo Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024