Klarbach Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Klarbach Mobiele Airco's

Klarbach Mobiele Airco's

Klarbach is een merk dat producten aanbiedt om warme zomerdagen beter door te komen. Met een beperkt assortiment aan ventilatoren en airco's weet dit merk daarmee gespecialiseerd te zijn in verkoeling. Waar andere merken vaak een reeks aan verschillende producten en productsoorten in het assortiment heeft, is Klarbach alleen bezig met verkoeling en ventilatie. Zo weet je zeker dat je geholpen wordt als je ruimtes koeler wil laten worden.

Voordelen van Klarbach mobiele airco's

Klarbach is geen groot merk en heeft dan ook geen bijzonder uitgebreid assortiment. Dit maakt het gemakkelijk om de keuze te maken voor één van hun producten. Met energielabel A weet je dat je goed zit als het om energieverbruik gaat. De mobiele airco's hebben vier wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Als de ene ruimte koel genoeg is, kun je hem bijvoorbeeld naar de volgende kamer rijden. En dat kost helemaal niet veel moeite. De airco's kunnen niet alleen koelen, maar hebben ook een functie voor ontvochtigen. Zo wordt het vocht uit de ruime onttrokken, waardoor het minder klam wordt binnen.

Goed voor de portemonnee

Klarbach heeft twee verschillende airco's. De goedkoopste Klarbach mobiele airco heeft een koelvermogen van 7000 BTU en kan ruimtes tot twintig vierkante meter hiermee verkoelen. Deze CM30751WE kan worden bediend met een afstandsbediening, zodat je niet op hoeft te staan of hoeft te lopen om hem te bedienen. Ideaal als je bijvoorbeeld in bed wil blijven liggen. De airco wordt geleverd met een raamafdichtingskit, zodat warme lucht buiten blijft als de afvoerslang bevestigd is. De afvoerslang is anderhalve meter en het apparaat verbruikt 0,8 kilowatt. Ook het snoer waarmee de airco wordt aangesloten is anderhalve meter. Het geluidsniveau van de CM30751WE is 65 decibel. De airco heeft een wit, rechthoekig model.

Voor grotere ruimtes

Om grotere ruimtes, tot dertig vierkante meter, volledig te verkoelen, biedt Klarbach een ander model mobiele airco. De naam van het model is CM30952WE en het model is ook wit en rechthoekig. Deze variant heeft een vermogen van 2600 Watt en een koelvermogen van 9000 BTU. De afvoerpijp heeft een diameter van 15 centimeter en de afvoerslang is, net als bij de andere airco, anderhalve meter. Beide airco's hebben hetzelfde formaat. Ook het geluidsniveau is gelijk met 65 decibel. Het snoer van deze airco daarentegen is wel iets langer, namelijk 180 centimeter in plaats van 150 centimeter.

De cruciale overwegingen

De verschillen tussen de airco's zijn dus minimaal. De doorslaggevende factor zal te maken hebben met de ruimte waar je verkoeling voor zoekt of de prijs. De CM30751WE kost zo'n 230 euro en kan een ruimte tot twintig vierkante meter verkoelen met een koelvermogen van 7000 BTU. De CM30952WE kan ruimtes tot nog tien vierkante meter meer verkoelen. Dit kost je dan wel 90 euro meer, voor een koelvermogen van 9000 BTU.

Beste Klarbach Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024