JustFire Mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

JustFire Mobiele airco

JustFire Mobiele airco

JustFire Nederland is een producent, importeur en distributeur van het merk JustFire. Dit merk levert elektronische producten om woningen en terrassen te verwarmen en te koelen. Hierbij kan gedacht worden aan pellethaarden en -kachels, CO2 neutrale Octopus-systemen, maar ook barbecues, mobiele apparaten voor airconditioning, monoblock en split unit airco's en diverse modellen terrashaarden. De hoofdvestiging van JustFire en een showroom van 600 m2 zijn gevestigd in Tegelen, een plaats die vlak bij Venlo in Limburg ligt. Het bedrijf JustFire heeft naast een eigen showroom in Tegelen nog vier andere verkooppunten en showrooms verspreid over Nederland. Dezse showrooms zijn te vonden in Norg (Drenthe), Steenwijk (Overijssel), Oost-Souburg (Zeeland) en Drunen (Noord-Brabant). Daarnaast beschikt het bedrijf JustFire over een netwerk specialistische monteurs die in heel Nederland ingezet kunnen worden om apparatuur af te leveren en - indien dat nodig of wenselijk is - voor de klant te installeren.

De voordelen en mogelijkheden van een JustFire mobiele airco

De mobiele airco's van JustFire staan vooral bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat is het eerste grote pluspunt van het merk JustFire. Voor een aantrekkelijke prijs koop je een mobiele airco van JustFire die uitstekend werkt en scherp geprijsd is. In de tweede plaats staat JustFire als merk bekend om het duurzame karakter van haar apparatuur. De mobiele airco's van JustFire vallen binnen energieklasse A en zijn daarmee niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook zuinig in gebruik. Een derde voordeel die het merk JustFire biedt, is het moderne en strakke design van de mobiele airco's. De mobiele airco's staan prachtig in elk type interieur en zien er strak en eigentijds uit. In de vierde plaats valt JustFire op doordat hun airconditioningsystemen geluidsarm zijn. Zo kun je airco's kopen die slechts 55 dB geluid produceren en daarmee perfect te gebruiken zijn in slaapkamers. Ten slotte is een fijn aspect van JustFire dat hun airconditioners meerdere functies hebben. Zo kunnen ze naast ruimtes efficiënt koelen ook gebruikt worden om de lucht te ontvochtigen. Op die manier dragen JustFire mobiele airco's bij aan een gezond en prettig binnenklimaat.

Diverse modellen mobiele airco's van het merk JustFire

Een zeer voordelig geprijsde mobiele airco van JustFire is het type JustFire 7000 BTU, dat verkrijgbaar is vanaf slechts 239 euro. Voor dit lage bedrag krijg je als koper veel terug. De JustFire 7000 BTU, die een vermogen heeft van 1000 Watt en in energieklasse A valt, is perfect geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot ongeveer 25 m2. Met een hoogte van 83 cm, een breedte van 44 cm en een diepte van 34 cm is de JustFire een handzaam en compact apparaat, dt in elke ruimte goed te plaatsen is. De JustFire 7000 BTU is extra ideaal vanwege de 3-in-1-functie: naast de lucht verkoelen via airconditioning, kan het apparaat ook ingezet worden als gewone luchtkoeler en om de omgevingslucht te ontvochtigen.

Een tweede bekende model uit de mobiele airco serie van JustFire is het de 9000 BTU, die een vermogen heeft van 1000 Watt. Deze krachtige mobiele airco valt in energieklasse A en is speciaal ontwikkeld om grotere ruimtes te verkoelen tot een oppervlakte van 40 m2. Met en prijs vanaf 349 euro koop je een uitstekende airco, met afmetingen van 30 cm x 76 cm x 35 cm. De JustFire 9000 BTU is in staat om 0,9 liter vocht per uur uit de lucht te halen en daarmee naast een prima mobiele airco ook een uitstekende ontvochtiger voor particulier of bedrijfsmatig gebruik. De JustFire 9000 BTU is voorzien van een remote control ofwel afstandsbediening, en is daardoor gemakkelijk in te stellen en met één druk op de knop aan- en uit te schakelen. Gebruiksgemak staat dan ook hoog in het vaandel bij JustFire apparatuur.

Naast diverse modellen mobiele airco's, waarvan de belangrijkste twee modellen hier genoemd zijn, kun je bij JustFire ook terecht voor kwalitatief hoogstaande monoblock airco's, split unit airco's en diverse accessoires die bij airco's gebruikt worden, zoals afvoerslangen voor condenswater, airco afdichting voor ramen en extra bekabeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wacht niet langer en bekijk nu in onze webshop bovengenoemde en meerdere types mobiele airco's van het klassemerk JustFire. Bestellen van een geschikte en betrouwbare airco van JustFire kun je voordelig en snel doen via onze webwinkel. Bij vragen kun je altijd onze klantenservice bellen, waar een team ervaren. Wij helpen je graag verder, zodat jij straks fris en koel de zomer doorkomt! Graag tot ziens in onze webwinkel!

Beste JustFire Mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024