Inventum mobiele airco
Bijgewerkt: Juli 2024

Inventum mobiele airco

Inventum mobiele airco

Inventum is een Nederlands elektronicamerk dat bekendstaat als een van de topmerken in de wereld van de airco's. Inventum is een totaalaanbieder op het gebied van (kleine) huishoudelijke apparaten en witgoed. Naast airco's maakt dit technologische bedrijf onder meer stofzuigers, ovens, koelkasten, kookplaten, koffieapparaten, broodroosters, fornuizen, maar ook producten die gebruikt worden voor persoonlijke verzorging. De geschiedenis van het Nederlandse bedrijf Inventum gaat terug tot 1908, toen in Arnhem een fabriek openging om huishoudelijke apparatuur te maken. Inmiddels bestaat het bedrijf dus ruim 110 jaar en blijft het bedrijf, de naam geeft het al aan, voortdurende innoveren en nieuwe producten en productlijnen op de markt brengen. Een van die producten zijn de mobiele airco's van Inventum.

De voordelen van mobiele Inventum airco's

Mobiele Inventum airco's staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, krachtige koelvermogen en hun meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding. Alleen dit al is reden genoeg om een Inventum airco te kopen. Maar wat zijn nu precies de voordelen van dit aircomerk? In de eerste plaats is een Inventum airco multifunctioneel. De airco's hebben feitelijk drie functies: ze koelen de lucht in gesloten ruimtes, verder kunnen ze gebruikt worden als ventilator en ten slotte kunnen mobiele Inventum airco's ook gebruikt worden om de lucht te ontvochten. Een tweede pluspunt van de mobiele Inventum airconditioning apparaten is het feit dat ze compact van formaat zijn, maar tegelijk grote ruimtes kunnen bestrijken tot wel 80 m3. Als derde voordeel geldt het gebruiksgemak van dit merk airco's. Mobiele Inventum airco's kunnen eenvoudig bediend worden met een afstandbediening en kunnen ingesteld worden met een speciale timer. Hierdoor kun je de airco zodanig instellen dat de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte de door jouw gewenste temperatuur heeft op het door jou gewenste moment! In de vierde plaats geldt het strakke design van Inventum airco's nog als een reden om een apparaat van dit merk aan te schaffen. Inventums zijn licht van kleur, strak ontworpen en zijn - ook dat is prettig - eenvoudig en snel te reinigen. Ten vijfde is de keuze voor Inventum een keuze voor een energiezuinig apparaat. De airco's van Inventum zijn ingedeeld in energieklasse A en gebruiken dus weinig stroom. Dat is goed voor het milieu en klimaat, omdat de CO2-uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Tegelijk is het energievriendelijke karakter van Inventum airco's natuurlijk goed voor je eigen portemonnee. Tel daarbij nog de scherpe aankoopprijzen van de mobiele airco's van Inventum op en de cirkel is rond: een Inventum airco is een prima aankoop voor iedereen die houdt van een fris, hygiënisch en comfortabel binnenklimaat in huis. Ten slotte: de koelapparaten van Inventum staan bekend om hun geringe geluidsproductie. Je kunt ze dus prima gebruiken op de slaapkamer.

Modellen en typen Inventum airco's: keuzemogelijkheden

Als je op zoek bent naar een mobiele airco van Inventum, kun je kiezen uit twee hoofdmodellen. Het voordeligste model is de mobiele airco Inventum AC 701, die verkrijgbaar is vanaf 299 euro. De AC 701 van Inventum heeft een koelvermogen van 7000 BTU. BTU staat als eenheid voor British Thermal Unit en geeft aan wat de koelkracht van een apparaat is. 7000 BTU staat gelijk aan ongeveer 2050 Watt. De AC 701 is geschikt om ruimtes tot 60 m3 te koelen. De Inventum airco kan als 3-in-1-apparaat niet alleen gebruikt worden als koeler, maar ook ingezet worden als mobiele luchtontvochter of als ventilator.

Het tweede type mobiele airco van het merk Inventum is de nog geavanceerdere AC 901. De AC 901 is verkrijgbaar vanaf 349 euro. Met een koelvermogen van 9000 BTU, wat gelijkstaat aan 2600 Watt, maakt de AC 901 veel indruk. De koelkracht van de Inventum AC 901 is in staat om ruimtes in woningen of bedrijfspanden tot wel 80 m3 snel en efficiënt te verkoelen. Net als de AC 701 is de AC 901 een multifunctionele mobiele airconditioning, die tevens gebruikt kan worden als portable ventilator en voor een efficiënte luchtontvochtiging.

Bekijk nu ons aanbod en bestel voordelig jouw favoriete Inventum airco online!

Wil je meer weten over onze mobiele AC 701 en AC 901 Inventum airco apparaten? Bekijk dan nu onze website voor verdere specificaties over deze modellen Inventum airco's. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder, zodat jij straks lekker koel en fris kunt wonen, slapen en werken. Ook als het buiten tropisch heet en benauwd is. Graag tot ziens in onze webshop!

Beste Inventum mobiele airco aanbiedingen van Juli 2024