Innova Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Innova Airco's

Innova Airco's

Innova heeft een breed aanbod aan verschillende producten. De producten variëren van klein tot groot en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Veel van de producten zijn bedoeld om het leven aangenamer te maken door gemakken te bieden of de omgeving te verbeteren. Een categorie in het assortiment van Innova waarin zij meerdere producten bieden is klimaatbeheersing. Innova heeft een aanbod van verscheidene apparaten om ruimtes te verkoelen.

Twee uitersten

In de categorie luchtverkoeling heeft Innova een monoblock airconditioner en een kleine luchtkoeler. Behalve dat beide varianten wit en energiezuinig zijn, zijn ze totaal verschillend. Innova airco's zijn hoe dan ook gemakkelijk in gebruik en montage. Hoewel de verschillen groot zijn, ook in formaat, werken de twee airco's in principe aan de hand van een zogenaamd plug en play idee. Je sluit de airco aan, en hij kan je omgeving gaan verkoelen.

Innova monoblock airco

Het monoblock is een nieuw soort airco die, in tegenstelling tot oudere soortgelijke airco's, geen buitenkast nodig heeft. Dit ziet er aan de buitenkant direct een stuk charmanter uit. Bovendien moeten deze soort airco's aangesloten worden door een monteur die daarvoor de juiste certificaten bezit. Met het nieuwe monoblock is dit allemaal niet nodig. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje tegenover van ruim 2100 euro. Met een geluidsniveau van 27 decibel is deze airco wel zeer zachtjes. Het apparaat heeft zelfs een koelvermogen van 8000 BTU en een vermogen van slechts 730 Watt.

De details

Het monoblock kan zowel met een afstandsbediening als met een app bediend worden. Hij kan 68 kubieke meter aan ruimte verkoelen en heeft een formaat van 103 centimeter bij 55,5 bij 16,5 centimeter. Een goed platte airco dus, die aan een wand bevestigd kan worden. Behalve verkoelen, kan de monoblock airco ook verwarmen en lucht reinigen. Hij is zelfs met een timer in te stellen voor de momenten dat je niet in de buurt bent.

Kleine airco voor een klein budget

Als dit ver buiten je budget ligt, is er ook nog een optie voor slechts één tiende van de prijs van de monoblock airco. Deze kleine airco wordt ook wel aangemerkt als luchtkoeler. Het kleine apparaatje is slechts 16,5 centimeter hoog, 15 centimeter breed en 18 centimeter lang. Dit kleine apparaatje is wel in staat om ruimtes tot tien vierkante meter of twintig kubieke meter te verkoelen. In het kleine product is een waterreservoir voor maximaal 0,4 liter vocht verwerkt. Met het water uit dit reservoir wordt koele lucht uitgeblazen.

Meer details

Het kleine aircootje functioneert op een stopcontact of usb-aansluiting, maar heeft wel een zeer kort snoertje. Het zorgt voor verkoeling, bevochtiging en zuivering van de lucht. De verkoeling kan tot 6 uur lang geboden worden. Als extraatje heeft het apparaatje zes verschillende kleuren aan Ledverlichting. Er zitten drie verschillende standen voor luchtverkoeling op de kleine airco.

Beste Innova Airco's aanbiedingen van Mei 2024