Honeywell mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Honeywell mobiele airco

Honeywell mobiele airco

Het Amerikaanse bedrijf Honeywell is een internationaal bedrijf dat als multinational in meer dan honderd landen vestigingen heeft. Sinds 1934 is Honeywell als bedrijf ook in Nederland gevestigd. Ons land was het eerste Europese land waar Honeywell voet aan wal zette. Het elektronicabedrijf is actief op drie terreinen. Honeywell houdt zich bezig met het maken van elektronica, motoren en landingsgestellen voor de vliegtuigindustrie en de ruimtevaart, met de ontwikkeling en productie van systemen voor airconditioning en klimaatbeheersing en ten slotte met het ontwikkelen van chemicaliën voor industriële en militaire toepassingen. Het hoofdkantoor van Honeywell, dat opgericht is in 1906, bevindt zich in Morristown in de Amerikaanse staat New Jersey. Het bedrijf had in 2014 een wereldwijde omzet van 40 miljard Amerikaanse dollar. Een van de specialiteiten van Honeywell zijn hun geavanceerde en hypermoderne mobiele aircosystemen. Op het gebied van apparatuur voor airconditioning en klimaatbeheersing geldt Honeywell dan ook als een van de mondiale topbedrijven.

Waarom een mobiele Honeywell airco kopen verstandig is: alle voordelen op een rijtje

Maar wat zijn precies de redenen om een mobiele Honeywell airco aan te schaffen? Wat onderscheidt een Honeywell airco van andere merken? In de eerste plaats is een groot voordeel van dit merk mobiele airco, het feit dat deze airco's ruimtes zeer effectief koelen op de gewenste, digitaal in te stellen temperatuur tussen de 16 en 32 graden. De multifunctionaliteit van een mobiele Honeywell airco is een ander groot pluspunt. Honeywells zijn in te zetten als airconditioning, maar ook bruikbaar als ventilator en ook voor het ontvochten van de lucht in huis of op kantoor tot zo'n 33 liter per dag. Een derde pluspunt van een mobiele Honeywell airco kopen is het zuinige stroomverbruik van dit aircomerk. De aircoapparaten van Honeywell vallen binnen energieklasse A en zijn daarom duurzaam en goed voor de portemonnee. In de vierde plaats is het prettige aan een mobiele airco van Honeywell de geluidsarme werking, waardoor deze airco's prima gebruikt kunnen worden op slaapkamers. Een vijfde pluspunt Een Honeywell airco is voorzien van een uitstroomopening, waardoor via een slang - warme lucht en vocht door een raamopening afgevoerd kunnen worden. Ten slotte, ook dat is prettig, kan een Honeywell airco op afstand bediend worden en kan deze vooraf met een timer naar eigen wens ingesteld worden. Al met al redenen genoeg om de aankoop van een mobiele Honeywell airco te overwegen.

Welk model Honeywell airco past bij mij?

Er bestaan diverse modellen mobiele Honeywell airco's, dus er is altijd wel een mobiele Honeywell airco te vinden die aansluit op jouw behoeften. Een van de meest populaire Honeywell airco's is de mobiele Honeywell MN10CES. Deze mobiele airco is verkrijgbaar vanaf zo'n 699 euro. Deze mobiele airco is geschikt om ruimtes te verkoelen met een inhoud van 40 m3. Het is met name het koelvermogen van 10.000 BTU/h dat de Honeywell MN10CES uniek maakt. Hierdoor kun je kamers, kantoren en andere ruimtes razendsnel verkoelen. Met een beperkt geluidsniveau van maximaal 64 decibel is de Honeywell MN10CES goed bruikbaar in slaapkamers.

Een ander fraai model Honeywell is de HF09CES. Wanneer je een mobiele airco in monoblock uitvoering zoekt die grote ruimtes tot wel 75 m3 kan verkoelen, maak je met deze Honeywell een prima keuze. De Honeywell HF09CES heeft een koelvermogen van 9000 BTU/h en is verkrijgbaar vanaf 649 euro. Met deze Honeywell kunnen ruimtes niet alleen verkoeld, maar ook geventileerd en ontvochtigd worden. Wat de Honeywell HF09CES nog extra aantrekkelijk maakt, is het strakke en eigentijdse design van deze mobiele airco.

Een derde zeer populaire uitvoering van de mobiele airco's van Honeywell, is het type MN12CES. Dee airco geldt als een luchtkoeleapparaat dat qua prestaties veel te bieden heeft. De MN12CES is met name geschikt voor grotere ruimtes tot 35 m3. Het koelvermogen is met 12000 BTU zeer sterk. Het fijne aan dit model Honeywell is verder de strakke en hedendaagse uitstraling van deze mobiele airco. De Honeywell MN12CES is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan de verkoeling en luchtzuivering in huis.

Alle Honeywell modellen bekijken of online een mobiele airco bestellen?

De belangrijkste en meest populaire mobiele airco modellen van Honeywell zijn hierboven genoemd. Maar er zijn nog diverse andere modellen mobiele airconditioning van Honeywell verkrijgbaar. Bekijk het complete assortiment mobiele airco's van Honeywell in onze webwinkel en bestel jouw favoriete model voordelig online. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend onze klantenservice contacteren.

Beste Honeywell mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024