Hecht mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Hecht mobiele airco

Hecht mobiele airco

Het merk Hecht is een bedrijf dat in 1994 opgericht is in Tsjechië, met een hoofdkantoor in de stad Mukaŕov-Tehovec. De meeste vestigingen van Hecht zijn te vinden in Tsjechië en Slowakije, met gezamenlijk 1700 verkooppunten. Maar het bedrijf is na de millenniumwisseling ook de Europese en internationale markt opgegaan. Met name in Duitsland, maar ook in Nederland en andere EU-landen vinden Hecht-apparaten gretig aftrek. Hecht ontwikkelt en produceert tal van elektrische gereedschappen, machines en apparaten voor gebruik in en rond huis en voor de tuin. Hierbij kan gedacht worden aan kettingzagen, maaimachines, allerlei soorten tuin- en handgereedschappen zoals boormachines en elektrische grasmaaiers of lasapparaten. Ook zwembadapparatuur, tuinmeubilair, elektrische scooters en diverse huishoudelijke apparaten, specifiek mobiele airco's, behoren tot de specialismen van de betrouwbare Tsjechische merk. Hecht mobiele airco's zijn sinds het eind van de jaren 1990 op de markt gekomen en onderscheiden zich op diverse vlakken van andere merken. Wat maakt een mobiele airco van Hecht zo populair?

De voordelen van mobiele Hecht airco's

Waarom zou je een Hecht mobiele airco kopen? Wat zijn de voordelen die dit aircomerk te bieden heeft? In de eerste plaats is dat het feit Hecht mobiele airco's multifunctioneeel zijn. Ze kunnen gebruikt worden als airco, maar ook om via een ventilatiesysteem de kamer te verkoelen, of te verwarmen, en ten slotte als ontvochtiger. Er kan hierbij uit temperaturen worden gekozen die lopen van 18 graden tot 32 graden Celsius. Als tweede voordeel kan de energiezuinigheid van Hecht airconditioning apparaten worden genoemd. De airco's vallen binnen energieklasse A en zijn daarmee voordelig in het energieverbruik. Dat is natuurlijk gunstig voor het milieu, maar ook positief voor jouw persoonlijke energierekening. In de derde plaats hebben mobiele Hecht airco's als pluspunt dat ze erg gebruiksvriendelijke zijn. Deze apparaten kunnen met een afstandbediening worden aan en uitgezet. Verder hoef je zelf geen koelvloeistof bij te vullen. De ontvochtiging en warmteafvoer gebeuren via een slang die uit het raam gehangen kan worden. De zwenkwieltjes zorgen voor een airco die gemakkelijk en snel te verplaatsen is. Ten slotte nog een fijn voordeel van Hecht-airco's: hun duurzaamheid en robuuste karakter. De airco's van Hecht staan erom bekend dat ze een lange levensduur hebben en tegen een stootje kunnen.

De mogelijkheden qua modellen: wat heeft Hecht te bieden aan mobiele airco's

Welke Hecht mobiele airco past bij mij, is een vraag die je je natuurlijk stelt als je geïnteresseerd bent in dit Tsjechische topmerk. Een van de meest populaire modellen Hecht mobiele airco's is het type Hecht 3907 - 7000 BTU, wat duidt op het koelvermogen van deze Hecht airco. Hiermee kan de Brecht 3907 ruimtes tot 30 m2 koelen. De 7000 BTU is verkrijgbaar vanaf 349 euro, heeft een elektrisch vermogen van 800 Watt en is multifunctioneel bruikbaar, zowel als airco, ontvochtiger, ventilator als ook als verwarming. Een ideaal apparaat dus voor zowel koude winterdagen als hete zomerdagen. Bij deze airco worden veel handige accessoires meegeleverd, zoals een hygiënisch antibacterieel waterreservoir en koolstoffilter, een telescopische slang voor vocht en warmteafvoer, een afstandsbediening een een gemakkelijk te bedienen LED-paneel. Als wat je van een professionele mobiele airco mag verwachten, vind je in de Hecht 3907 - 7000 BTU terug. Met een geluidsniveau tot 65 dB kan deze airco ook in de slaapkamer gebruikt worden.

Een tweede bekende type Hecht mobiele airco is de Hecht 3909 - 9000 BTU, die vanaf een prijs van 399 euro te koop is. De Hecht 3909 - 9000 BTU, die in energieklasse A valt en dus energievriendelijk is, kan ruimtes tot 40 m2 bestrijken. Net als de 7000 BTU ligt het geluidsniveau van de 9000 BTU op maximaal 65 dB. Hiermee is deze Hecht mobiele airco, die een vermogen van 1000 Watt heeft, een geschikt apparaat om in de slaapkamer te zetten. De airco 9000 BTU heeft meerdere functies: naast airconditioning kan het apparaat ook verwarmen, de lucht ontvochten en dienen als ventilator. Met vier wieletjes kan de Hecht 3909 gemakkelijk verplaatst worden in de ruimte waar deze staat. Handig is de meegeleverde afstandbediening en de mogelijkheid om de airco via een timer in te stellen op temperaturen tussen de 18 en 32 graden Celsius.

Bekijk nu het complete assortiment van Hecht mobiele airco's

Meer weten over alle modellen en typen Hecht mobiele airco's Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete model voor een scherpe prijs online. Bij vragen kun je onze helpdesk contacteren. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder!

Beste Hecht mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024