Haier airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Haier airco's

Haier airco's

Haier is bekend om betrouwbare en goede airconditioners tegen een redelijke prijs. Het merk is geschikt voor huishoudelijk gebruik en zakelijk gebruik. In 165 landen is Haier te vinden. In het proces van ontwikkeling en productie wordt rekening gehouden met de natuur en het milieu. Haier staat in de top 5 van leveranciers van witgoed en heeft wereldwijd het grootste marktaandeel in koelkasten. Daarnaast is Haier bekend om airco's en biedt het merk ook mobiele airco's. Met een fabriek in Spanje en een trainings- en voorraadcentrum in Italië is Haier steeds meer Europa-verspreid aan het worden.

Energiezuinige airco's

Haier airco's hebben een energielabel A+ en beschikken over ingebouwde technieken waarmee het rendement van de airco's aanzienlijk verhoogd is. Deze A+ modellen verbruiken 25% minder dan modellen met een A-label. Met geavanceerde technieken streeft Haier ernaar de leefomgeving te verbeteren. Met een soft-functie kunnen de airco's werken op een zeer laag geluidsniveau van 24 decibel. Zo hoor je bijna niets en heb je geen last van het apparaat.

Vier functies in één apparaat

Hoewel andere airco's van Haier een energielabel A+ hebben, heeft de mobiele airco AM12 een energielabel A. Dit is nog steeds een energiezuinig apparaat. Naast verkoelen, kan dit model ook ontvochtigen, drogen en verwarmen. Dus zelfs als het niet te warm is, kun je het apparaat gebruiken. De airco heeft een mooi design en is volledig wit van kleur. Met vier wielen is hij gemakkelijk te verplaatsen en met de afstandsbediening kun je het apparaat bedienen vanuit je luie stoel, je bed of vanaf de bank.

Groot vermogen

Met een flink vermogen van 12000 BTU kan de AM12 mobiele airco van Haier ruimtes tot wel 40 vierkante meter of 100 kubieke meter verkoelen. Hij verbruikt slechts 73 Watt en heeft twee jaar fabrieksgarantie. Behalve een afstandsbediening, wordt ook een raamafdichtingskit geleverd bij de airco. Dit helpt om optimaal gebruik te kunnen maken van het apparaat, zonder dat er warme lucht van buiten naar binnen kan kruipen. Het snoer voor de elektriciteit is 2 meter lang. De afvoerslang is anderhalve meter lang.

Formaat

De mobiele airco van Haier ten opzichte van andere mobiele airco's is hoger. De meeste mobiele airco's zijn ongeveer tafelhoogte, de Haier AM12 is 110 centimeter hoog. Verder is het model met een breedte en diepte van 60 centimeter vierkant. Het geluidsniveau dat het apparaat kan produceren is 64 decibel. Er kan een timer ingesteld worden en hij kan automatisch uitschakelen. Het gewicht van het apparaat is met 30 kilo vrij normaal voor een airco die tevens kan verwarmen. Hij heeft zelfs drie verwarmingsstanden.

Beste Haier airco's aanbiedingen van Mei 2024