Fuave mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Fuave mobiele airco

Fuave mobiele airco

Mobiele airco's kunnen uw zomernachten een stuk plezieriger maken. U ligt dan niet meer nachtenlang wakker van de hitte. Een mobiele airco is ook handig voor overdag, zodat u gewoon binnen kunt blijven zonder oververhit te raken. Elke zomer zijn de airco's al snel uitverkocht, maar in 2019 bereikte dit een hoogtepunt. Dat is ook niet gek, want een mobiele airco bied erg veel voordelen. Een van de merken mobiele airco's is Fuave. Dit is een nieuw merk sinds 2020 en in dit artikel leest u hier meer over. Bedenk dus welk model het beste bij u zou passen en geniet deze zomer van een koel hoofd.

Fuave mobiele airco's

Coolblue kwam in 2019 voor het eerst met hun eigen mobiele airco's. Dit waren twee varianten en werden verkocht onder de naam Coolblue Bluebuilt. In 2021 hebben zij nog meer mobiele airco's uitgebracht, maar dan onder de merknaam Fuave. Dit is dus het huismerk van Coolblue. Er bestaan op dit moment negen verschillende mobiele airco's van Fuave met allemaal verschillende eigenschappen. De airco's hebben een maximaal koelvermogen tussen de 7.000 en 18.000 BTU. Er zit dus een groot verschil in capaciteit. Hierdoor gaan de prijzen ook van € 299 tot € 799. Zo probeert Coolblue om voor elke prijscategorie en wens een geschikte mobiele airco beschikbaar te hebben.

Voordelen Fuave mobiele airco's

De mobiele airco's van Fuave gaan gepaard met veel voordelen. Ten eerste houdt het uw hoofd koel tijdens de warme zomerdagen-en nachten. Daarnaast hoeft u een mobiele airco niet helemaal in te laten bouwen zoals bij een gewone airco. U kunt deze mobiele airco dus ook verplaatsen, wanneer u naar een andere kamer gaat. Wanneer de winter nadert en de mobiele airco niet meer nodig is, kan hij opgeborgen worden en staat hij ook niet meer in de weg. Fuave heeft ook verschillende modellen uitgebracht in verschillende prijscategorieën, waardoor er voor ieder budget eentje bijzit.

Bedenk welk model bij u past

Wanneer u een mobiele airco van Fuave aan wilt schaffen, moet u nagaan welk model bij u past. Hierbij kunt u kijken naar het maximale koelvermogen, de maximale oppervlakte bij lage en hoge warmtelasten en ook hoeveel geluid hij mag maken. Het maximale koelvermogen dat u nodig heeft, heeft onder andere te maken met hoeveel mensen er in de ruimte zitten en of u een schuin of plat dak heeft. U kunt dit eenvoudig online berekenen, zodat u weet welke u nodig heeft. Daarnaast ziet u ook hoeveel vierkante meter de mobiele airco's kunnen koelen, zodat u hiermee ook een grove inschatting kunt maken. Sommige mobiele airco's van Fuave hebben een nachtmodus, maar dat hebben ze niet allemaal. Als u de mobiele airco in de slaapkamer wilt gebruiken tijdens de nacht is een mobiele airco met nachtmodus erg handig. Wanneer u de mobiele airco in nachtmodus zet, zal hij minder geluid maken. Een mobiele airco maakt namelijk over het algemeen wel altijd een beetje geluid, maar in de nachtmodus zult u hier weinig tot geen last van hebben. Tot slot moet u zich natuurlijk bedenken hoeveel geld u eraan wilt uitgeven, want ze verschillen in prijzen.

Beste Fuave mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024