Flinq Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Flinq Mobiele Airco's

Flinq Mobiele Airco's

FlinQ streeft ernaar om de beste deals te maken. Door de jarenlange ervaring, weten zij precies hoe zij dit moeten bereiken als groothandel. FlinQ heeft een breed aanbod aan producten die niet in de categorie eten vallen. Dit zijn gadgets en elektronica, maar ook andere producten die het leven en huishouden aangenamer maken. Binnen het assortiment van FlinQ zijn ook mobiele airco's te vinden.

Krachtig voor grote ruimtes

Mobiele airco's van FlinQ zijn krachtig en kunnen grote ruimtes verkoelen. Behalve verkoeling hebben de apparaten ook twee andere functies, namelijk luchtreiniging en ontvochtiging. Op alle opties voor FlinQ mobiele airco's geldt een fabrieksgarantie van twee jaar. Bij de airco's worden ook raam-kits geleverd om de afvoerslang naar buiten te bevestigen. Apart kan de raamafdichting besteld worden, die voorkomt dat er warme lucht naar binnen komt via het raam. Alle airco's van FlinQ hebben een timer en een slaapstand.

Slimme airco met WiFi

FlinQ heeft twee mobiele airco's met Wi-Fi. Dit zijn de duurste en de goedkoopste airco's in het assortiment. De airco's met Wi-Fi kunnen verbinding maken met jouw Wi-Fi en vervolgens bediend worden via een speciale app, of via een apparaat met stemactivatie. Daarnaast zit er natuurlijk ook een bedieningspaneel op de airco en wordt er een afstandsbediening geleverd. Het voordeel van het bedienen via een app, is dat je vaak je telefoon toch al bij de hand hebt, waar je een afstandsbediening meestal niet overal in huis meeneemt. De airco's met Wi-Fi verbruiken meer energie dan de airco zonder Wi-Fi.

Portemonneevriendelijke keuze

De prijzen van de drie airco's schelen elk honderd euro, waarbij de goedkoopste 400 euro is. Voor deze prijs heb je een airco die ruimtes kan verkoelen tot dertig vierkante meter. De afmetingen van het apparaat zijn 77 centimeter hoog en 31,7 bij 40,2 centimeter breed en lang. De airco is wit en wordt gekoeld met R290. Het koelvermogen van dit model is 9000 BTU. De kabellengte van de snoerstekker is 150 centimeter en de diameter van de luchtslang is 15 centimeter.

Airco zonder Wi-Fi

Voor de meerprijs van honderd euro kun je ruimtes tot 45 vierkante meter verkoelen met een andere airco, welke een koelvermogen heeft van 12000 BTU. De diameter van de luchtslang van deze airco is iets smaller dan de goedkopere. De afmetingen van het apparaat zijn ook afwijkend, namelijk 74,4 bij 48,5 bij 31,3 centimeter. De kabellengte is bij beide airco's anderhalve meter. Met een energieverbruik van 3500 Watt, verbruikt deze airco het minst van alle opties.

Groter en krachtiger

Om echt grote ruimtes tot 50 vierkante meter volledig te verkoelen heeft FlinQ een nog krachtigere airco met een koelvermogen van 13000 BTU. Met de app is deze gemakkelijk te bedienen. Het formaat van dit product is ook groter dan de andere airco's. Deze is namelijk 79 centimeter hoog en 41,8 bij 41,5 centimeter breed. Dit model is volledig wit, waar de andere modellen gedeeltelijk een andere kleur hebben. Deze airco heeft drie ventilatiestanden, evenals de airco zonder Wi-Fi, waar de goedkoopste maar twee standen heeft.

Beste Flinq Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024