Everglades Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Everglades Mobiele Airco's

Everglades Mobiele Airco's

Everglades staat voor budgetvriendelijkheid op het gebied van witgoed apparatuur. De relatief lage prijzen doen niet af aan de kwaliteit. Bovendien streeft Everglades in haar producten naar een modern design dat ook nog gebruiksvriendelijk is. Het merk bestaat zo ongeveer twintig jaar en is verkrijgbaar bij MediaMarkt en Bol.com. Naast producten voor de keuken en wasruimte, biedt Everglades ook airco's om warme dagen aangenamer te maken in huis.

De gemakken van een Everglades mobiele airco

Everglades mobiele airco's hebben een energielabel A en zijn dus energiezuinig. Door vier zwenkwielen zijn de airco's gemakkelijk te verplaatsen. Naast koelen kunnen de apparaten ook ruimtes ontvochtigen. Het vocht dat wordt onttrokken uit een ruimte wordt opgevangen in het waterreservoir, dat geleegd dient te worden bij verplaatsing of extreem vochtige ruimtes of dagen. De afvoerslang is anderhalve meter, waardoor de airco op redelijke afstand van een raam geplaatst kan worden. Alle Everglades mobiele airco's hebben twee ventilatiestanden en kunnen ingesteld worden op minimaal achttien en maximaal tweeëndertig graden Celsius.

De verschillende opties

Er zijn drie varianten Everglades mobiele airco's. De slankste variant is 7,5 centimeter smaller dan de andere twee, maar nagenoeg even hoog. Ook de afvoerslang is ongeveer twee centimeter smaller in diameter dan van de andere modellen. De smallere EV9051 is geschikt voor het koelen van kleinere ruimtes tot zestig kubieke meter. Hij gebruikt koelmiddel RV410 en verplaatst 355 kubieke meter lucht per dag. Deze variant heeft een koelvermogen van 900 Watt en 7000 BTU.

Twee tegen één

De grotere varianten, EV9061 en EV9062, verschillen niet veel van elkaar in formaat en opties. Beide hebben een snoerlengte van twee meter en veertig centimeter waardoor flexibiliteit in plaatsing mogelijk is. Ze worden gekoeld met het milieuvriendelijke middel R290 en verplaatsen beide 360 kubieke meter lucht per dag - maar vijf meer dan het slankere model. Het display is digitaal. De EV9061 en EV9062 kunnen grotere ruimtes verkoelen dan de EV9051. Hier zit het grootste verschil tussen de airco's.

De grootste verschillen

Het koelvermogen van de EV9061 en EV9062 is aanzienlijk groter dan dat van de EV9051. Bij de EV9061 is het koelvermogen 3000 Watt en bij de EV9062 is dat 3400 Watt. Dit is terug te zien in de grootte van de ruimte die zij kunnen verkoelen. De eerste variant kan ruimtes tot 110 kubieke meter verkoelen, de andere variant tot 95 kubieke meter. Deze maxima gelden voor goed geïsoleerde ruimtes zonder plat of schuin dak, waar niet veel elektronica aanstaat of veel mensen zijn. De maximum te verkoelen ruimte wordt kleiner als één of meer van deze dingen wel het geval is.

Beste Everglades Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024