Dutch Originals Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Dutch Originals Mobiele Airco's

Dutch Originals Mobiele Airco's

Hoewel Dutch Originals gespecialiseerd is in audioproducten, bieden zij ook een aantal mobiele airco's. Ook voor Dutch Originals mobiele airco's geldt dat zij een eerlijke prijs bieden voor hoogstaande kwaliteit. Het merk is nog jong en is gevestigd in Nederland. Mobiele airco's zijn ideaal voor de zomerse hitte, of dat nu op je kleine zolderkamer is of in je ruimere woonkamer. Ze bieden verkoeling waarmee het binnenshuis aangenamer wordt. De flexibiliteit van mobiele airco's vereisen geen experts om te bevestigen, dit kun je gewoon zelf doen.

De voordelen van een Dutch Originals mobiele airco

De mobiele airco's van Dutch Originals hebben vier functies. Behalve koelen kunnen ze ook ventileren en ontvochtigen. Daarnaast beschikken ze over een smart-optie waarmee de koel- en ventilatiefuncties automatisch aangepast worden aan de kamertemperatuur. Ze hebben wieltjes waarmee ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en worden geleverd met een raam-afdichtingslijst. Daarmee zorg je dat de warme lucht van buiten niet langs de buis naar binnen kan kruipen. De thermostaat en luchtuitlaat kunnen worden ingesteld. De bediening wordt nog gemakkelijker gemaakt met de afstandsbediening, zodat je de instellingen kan bepalen zonder op te staan.

Nederlandse prijzen

Dutch Originals mobiele airco's zijn er in twee opties. De goedkoopste heeft een koelvermogen van 9000 BTU en kan ruimtes van ruim 35 vierkante meter verkoelen. Het geluidsniveau is 65 decibel. Er zit een indicatielampje op voor de waterafvoer. De afvoerslang is 150 centimeter lang en heeft een diameter van 15 centimeter. Het model oogt als een ouderwetsere computerkast en is 74 centimeter hoog, 32 centimeter lang en ook 32 centimeter breed. Hij kan automatisch uitschakelen of ingesteld worden met een timer. Het energieverbruik is 950 Watt en de fabrieksgarantie is een half jaar.

Meer vermogen

Voor een meerprijs van 75 euro kun je een Dutch Originals mobiele airco kopen met een groter koelvermogen van 12000 BTU. Deze verbruikt dan ook meer energie, namelijk 1340 Watt. Het snoer van dit model is iets korter dan van de goedkopere. Ze maken evenveel geluid. Ook bij deze variant is de afvoerslang 150 centimeter lang en heeft een diameter van 15 centimeter. Het energielabel van beide airco's is A. Deze airco is ook iets groter: 80,6 centimeter hoog, 40,1 centimeter breed en 37,3 centimeter lang. De garantie is ook een half jaar. De ruimte die verkoeld kan worden is even groot als dat van de goedkopere.

Waar geef je nu meer voor uit

Het geld dat je kwijt bent voor de duurdere airco zit hem dus vooral in het koelvermogen van 12000 BTU ten opzichte van de goedkopere airco met 9000 BTU koelvermogen. Ondanks dit verschil, zouden ze geschikt zijn voor het verkoelen van een even grote ruimte. De goedkopere variant neemt minder ruimte in huis in en heeft een langer snoer. De afvoerslang is hetzelfde, evenals de termijn van de garantie. Ze zijn gelijk in decibel geluid dat ze produceren, maar de goedkopere airco verbruikt minder energie.

Beste Dutch Originals aanbiedingen van Mei 2024