Domo mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Domo mobiele airco's

Domo mobiele airco's

Domo is een Belgisch familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van elektrische producten voor verschillende aspecten binnen een huishouden. Sinds 1986 is het merk gegroeid en kan nu op verschillende plekken in Europa gevonden worden. Domo streeft naar een mooi design van goede kwaliteit dat gebruiksvriendelijk is, en dat tegen een betaalbare prijs. Door trends in het vizier te hebben en te houden levert Domo innovatieve producten. Domo biedt verschillende seizoensgebonden producten, waaronder Domo mobiele airco's.

Kwaliteit voor een goede prijs

Een Domo mobiele airco is dus gebruiksvriendelijk, kwalitatief goed en betaalbaar. Bovendien wordt er nagedacht over het ontwerp van de producten. Het merk heeft vier mobiele airco's in prijzen van 400 tot 600 euro. Alle airco's zijn wit. Hoewel twee van de vier qua design sterk overeenkomen, is er een klein detailverschil te zien. De andere twee airco's hebben een ander design.

De budgetvriendelijke keuze

Voor nog geen 400 euro heb je de goedkoopste airco van Domo. Deze is volledig wit en wordt gekoeld met milieuvriendelijk koelmiddel R290. De DO266A heeft een koelcapaciteit van 7000 BTU waarmee ruimtes tot 30 vierkante meter gekoeld kunnen worden. Naast koelen kan deze airco ook ventileren en ontvochtigen. De thermostaat kan geregeld worden tussen 17 en 30 graden. Hij is te bedienen met een afstandsbediening en heeft een LED-display en een timer optie. Ook is er een auto modus en een slaap modus.

Iets meer power

Voor een extra 100 euro heb je eenzelfde design, met als verschil dat de smalle rand om de klepjes grijs is en het apparaat daarmee niet volledig wit. De DO263A heeft een grotere koelcapaciteit van 8000 BTU en koelt daarmee ruimtes tot 80 kubieke meter. De apparaten hebben dezelfde functies en hetzelfde koelmiddel.

Gemakkelijk mee te nemen

Voor eenzelfde prijs heb je een DO1034A. Ook dit model is volledig wit en kan koelen, ventileren en ontvochtigen. De airco is iets kleiner dan de andere. Hij koelt ruimtes tot 27 vierkante meter. Een voordeel ten opzichte van de andere twee airco's is dat dit model een handvat heeft waarmee hij gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien wordt deze airco geleverd met een installatiekit.

De krachtigste keuze

Voor de prijs van 599 euro heeft Domo de meest krachtige mobiele airco. Met 12000 BTU kan deze ruimtes tot 30 vierkante meter verkoelen. De thermostaat reikt verder: tussen de 17 en 35 graden. Daarbij komt wel een klein beetje meer geluid: tot 65 decibel in plaats van tot 63, zoals bij de andere airco's. Ook de DO324A wordt gekoeld met een milieuvriendelijk middel. De timer van deze airco kan ingesteld worden tot 24 uur. Bovendien recyclet het apparaat het condenswater, zodat er geen watertank geleegd hoeft te worden.

Beste Domo mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024