Daewoo Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Daewoo Mobiele Airco's

Daewoo Mobiele Airco's

Daewoo is van oorsprong een Zuid-Koreaans merk dat inmiddels naam gemaakt heeft in Europa en ook prijzen heeft ontvangen. Op het gebied van huishoudelijke apparaten heeft Daewoo een ruim aanbod. In Europa is Daewoo bekend voor haar design en kwaliteit. Daewoo mobiele airco's zijn van hoge kwaliteit en het merk streeft ernaar te blijven innoveren, om de beste producten te kunnen bieden voor de consument. De mentaliteit van het merk is hard werken om de beste prestaties te kunnen leveren.

Gemak van een Daewoo mobiele airco

In de categorie mobiele airco's heeft Daewoo twee opties. Een mobiele airco biedt verkoeling voor warmere dagen en kan flexibel ingezet worden. Als de ene kamer gekoeld is, kun je hem gemakkelijk naar een volgende kamer rijden met de vier zwenkwielen. Zo maakt het niet uit hoe zwaar de airco is, hij rolt soepel met je mee. Ze zijn bovendien voorzien van energielabel A en verbruiken dus niet te veel energie. De airco's zijn wit en hebben een vierkant model.

De opties voor een Daewoo mobiele airco

Voor verschillende prijzen heb je een airco met een koelvermogen van 9000 BTU en 2600 Watt. De twee opties die Daewoo biedt in mobiele airco's hebben naast een koelingsfunctie ook een functie om te ontvochtigen. Ze beschikken over een aan- en uitschakelknop en een indicatielampje. Op het display wordt aangegeven hoe vol het waterreservoir zit. Met een afstandsbediening kunnen ze bestuurd worden zonder dat je op hoeft te staan. De ventilator kan op twee verschillende standen worden ingesteld.

Portemonneevriendelijke verkoeling

Het goedkopere model kost zo'n 370 euro en zorgt dat de vochtige lucht onttrokken wordt, waardoor klamheid in de ruimte afneemt. Deze airco kan tot 24 liter vocht per dag onttrekken. Hij is 68 centimeter hoog en 35 bij 35 centimeter breed en lang. De SYM4916 heeft een geluidsniveau van ongeveer 65 decibel. De fabrieksgarantie bij dit model is twee jaar, waar het duurdere model slechts één jaar garantie biedt. Ruimtes tot 30 vierkante meter kunnen met deze airco gelijkmatig verkoeld worden.

Besturen met een app

Voor een meerprijs van tachtig euro heb je een Daewoo airco die niet alleen met een afstandsbediening kan worden ingesteld, maar ook via een app. Zo hoef je niet te zoeken naar de afstandsbediening, omdat je je telefoon met de app waarschijnlijk al bij de hand hebt. Dit model is geschikt om ruimtes tot 18 vierkante meter te verkoelen. Behalve duurder is deze variant ook groter dan de SYM4916 met afmetingen van 86 bij 36 bij 31 centimeter. Dit model kan zowel lucht reinigen als ontvochtigen, afgezien van de functie voor verkoelen.

Beste Daewoo Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024