Coolbuddy Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Coolbuddy Mobiele Airco's

Coolbuddy Mobiele Airco's

Een Coolbuddy airco is een unieke variant op het gebied van airco's. Het monoblock-systeem is wat de nieuwe generatie van airconditioners genoemd wordt. Waar veel airco's een buitenunit nodig hebben, is bij de Coolbuddy 21056 buiten niets te zien, op twee roosters na. Dit staat charmanter en is tevens een goed alternatief wanneer buitenunits niet gangbaar zijn. De Coolbuddy airco is zeer energiezuinig en beschikt over een filter waarmee de lucht gezuiverd wordt. De zuivere lucht draagt bij aan de gezonde omgeving, of dat nu op kantoor of thuis is.

Een airco met een filter

Het filter houdt stofdeeltjes buiten. Dit filter is bovendien wasbaar, zodat deze de functie van een gezonde lucht kan blijven volbrengen. Met een koelvermogen van 2,6 kilowatt kan de airco ruimtes tot wel 99 kubieke meter verkoelen. De Coolbuddy airco heeft twee afvoerbuizen met een diameter van 16 centimeter. Deze zijn bevestigd aan de achterkant. Een Coolbuddy airco kost zo'n 1400 euro, maar heeft dan ook een koelvermogen van 9000 BTU en een energielabel A+. Dit energielabel maakt de airco meer energiezuinig dan de meeste airco's.

Multifunctioneel

Ook op koudere dagen is het apparaat te gebruiken. Naast een koelfunctie kan deze airco namelijk ook gebruikt worden om ruimtes te verwarmen. Het apparaat heeft zelfs vijf warmtestanden. De thermostaat kan ingesteld worden. Ruimtes van 99 kubieke meter of 30 vierkante meter kunnen gekoeld worden met deze Coolbuddy airco. De roosters die gemonteerd dienen te worden, worden geleverd bij de airco. Ditzelfde geldt voor de afstandsbediening, waarmee de airco ingesteld kan worden vanaf jouw zitplaats of als je in bed ligt.

Design

Het monoblock heeft een strak en modern design. De platte airco is wit van kleur met een zilvergrijze streep. De afmetingen zijn 100 bij 23 bij 58 centimeter. Het display is ingebouwd en het geluidsniveau minimaal. Het geluid dat de airco kan produceren is op zijn hoogst 46 decibel, veel minder dan bij andere airco's. De functie voor verwarmen werkt enkel tot een temperatuur rond het vriespunt, niet als het kouder wordt.

En verder

Andere functies van de airco zijn het reinigen van de lucht, het drogen van lucht en het verwarmen van ruimtes. De toevoer- en afvoerbuizen kunnen verlengd worden indien nodig. Met een timer kan het apparaat tot 24 uur vooruit ingesteld worden om uit- of in te schakelen. Ook is er een slaapmodus waarin het apparaat nog stiller wordt. De installatie is gemakkelijk. Bij het apparaat worden ook een afstandsbediening en een handleiding geleverd, afgezien van de buizen, roosters en een boormal.

Beste Coolbuddy Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024