ComfortPlus mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

ComfortPlus mobiele airco

ComfortPlus mobiele airco

De mobiele airconditioner van ComfortPlus is een uitstekende mogelijkheid om het gemak te ervaren van twee werelden. Zo heeft de mobiele airco van ComfortPlus een warmte functie én een koel functie. Hierdoor biedt deze airconditioner u precies aan wat u op dat moment nodig heeft. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen die de mobiele airconditioner van ComfortPlus u te bieden heeft. Wie wil dat nou niet?

De portable airco-unit is van alle benodigdheden voorzien

De ComfortPlus mobiele airconditioner koelt én verwarmt snel de ruimte waar in u zich bevindt. De portable airco-unit is daarom de beste van twee werelden. De mobiele airco van ComfortPlus heeft een zeer elegant en chique design, waardoor hij in ieder interieur op zijn plek is. Niet alleen heeft de mobiele airco van ComfortPlus een modern LED-bedieningspaneel ter beschikking, maar het het bestaat ook uit een ergonomisch ontwerp mét zwenkwielen. De vier zwenkwielen maakt de portable airco-unit nog makkelijker in gebruik. Ook de infrarood afstandsbediening maakt het gebruik van de airconditioner zeer eenvoudig. Bovendien geeft de timerfunctie u nog meer mogelijkheden om het gebruik zo comfortabel mogelijk te maken. Zo ziet u maar dat deze portable airconditioner van alle benodigdheden is voorzien.

Ontdek alle voordelen van de mobiele airco van ComfortPlus

Bovendien bevat de portable airco-unit een afvoerslag die flexibel is, daardoor is de airco nóg handiger te verplaatsen en op te bergen. De flexibele afvoerslang is 1,5 meter lang, waardoor het compacte formaat van de mobiele airco van ComfortPlus behouden blijft. Door zijn compacte voorkomen heeft het geen vaste installatieplaats nodig. Daarnaast is de portable airco-unit zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. U zult zeker verstelt staan van alle voordelen die de mobiele airco van ComfortPlus u te bieden heeft.

De verschillende functies geven u toegang tot een ultiem leefcomfort

De mobiele airco van ComfortPlus is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter, valt onder de energieklasse A en verbruikt 12.000 BTU (ook wel 3,4 kW). Zoals hierboven al benoemd beschikt de portable airco unit niet alleen over een koelfunctie, maar ook over een verwarmingsfunctie en een recirculatiefunctie. Door de beschikbaarheid van deze verschillende functies heeft u de mogelijkheid om in de zomer ruimtes snel af te laten koelen tot een aangename temperatuur. Daarnaast kunt u in de winter de ruimte ook weer snel opwarmen tot een geschikte en comfortabele temperatuur. De portable airconditioner is door zijn mobiliteit ook te gebruiken op plekken zonder een installatie van een centrale verwarming. De enige voorwaarde voor het gebruik van de airconditioner is mogelijkheid om de afvoerslag (met een lengte van 1,5 meter) naar buiten te voeren. De airco-unit van ComfortPlus biedt u zo een mogelijkheid tot een ultiem leefcomfort aan.

Al met al is de mobiele airco van ComfortPlus een uitstekende mogelijkheid om ultiem leefcomfort te bereiken. De portable airco-unit is van alle benodigdheden voorzien. Denk hierbij aan een verwarmingsfunctie, een recirculatiefunctie én een koelfunctie. Ook is hij door het compacte formaat uitstekend geschikt om op allerlei plekken op te bergen. Daarnaast past de mobiele airco door het ergonomische ontwerp met LED-bedieningspaneel in ieder interieur. De ComfortPlus portable airco-unit bevat niet alleen zeer chique en elegant ontwerp, maar er is ook nog eens een afstandsbediening ter beschikking om uw airconditioner aan te sturen. Daarnaast is het mogelijk om door middel van de afvoerslang gebruik te maken van de mobiele airco van ComfortPlus op plekken zonder geïnstalleerde centrale verwarming. Zo zult u door het gebruik van de portable airco-unit ultiem gemak ervaren. Heeft u interesse in de uitstekende mobiele airco van ComfortPlus? Neem dan vooral een kijkje op de website van ComfortPlus of neem contact op met ComfortPlus.

Beste ComfortPlus mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024