Comfeè mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Comfeè mobiele airco's

Comfeè mobiele airco's

Comfeè is een merk dat specialiseert in mobiele airco's. De mobiele airco's van Comfeè zijn energiezuinig en milieuvriendelijk. Met een minimaal energielabel van A en minimaal een jaar garantie heb je met een Comfeè een goede keus voor een mobiele airco. Ze kunnen niet alleen verkoelen, maar ook ontvochtigen. Hoewel het aanbod niet heel breed is, liggen de prijzen van de drie verschillende mobiele airco's zeer uiteen. Zo krijgt het merk het voor elkaar om in verscheidene prijscategorieën eenzelfde soort product aan te bieden.

De optie voor een klein budget

Als het om geld gaat, ben je met de Comfeè mobiele airco voor 370 euro het goedkoopste uit. Deze airco kan tot 35 vierkante meter aan ruimte verkoelen als de ruimte goed geïsoleerd is. Minder goed geïsoleerde ruimtes tot 30 vierkante meter kan deze airco ook verkoelen. Je kunt met de thermostaat de gewenste temperatuur instellen en de airco past zich aan in werking naar deze gewenste temperatuur. Het apparaat is met 55 centimeter hoogte een stuk lager dan andere mobiele airco's.

In cijfers

Met de functie voor ontvochtigen vermindert het klamme gevoel in een warme ruimte. Ook heeft hij een ventilatiefunctie Je kunt de uitblaasrichting van de airco zelf bepalen en het apparaat volledig bedienen met een afstandsbediening. Het temperatuurbereik is 17 tot 35 graden en het koelvermogen is 7000 BTU. Deze airco heeft energielabel A en kan 43 liter per dag aan vocht onttrekken. Het geluidsniveau is 63 decibel.

Het hoogst in alles

De absolute hoofdprijs is 850 euro voor de MPD1-12 CRN. Het temperatuurbereik en geluidsniveau komen overeen met het voorgaande model. Wel kan dit model ruimtes tot wel 40 vierkante meter verkoelen en 84,4 liter per dag aan vocht onttrekken. Het koelvermogen is 12000 BTU en het energielabel is A. Zowel het snoer als de afvoerslang zijn anderhalve meter. De airco is 76,5 centimeter hoog, 46,7 centimeter breed en 39,7 centimeter diep en weegt 33 kilo. Er zit op deze airco twee jaar fabrieksgarantie.

Als je wil kiezen voor energiezuinig

De meest energiezuinige Comfeè mobiele airco draagt de naam Eco Friendly Pro en kost 800 euro. Hij wordt gekoeld met R290 en koelt ruimtes tot 34 vierkante meter. Het temperatuurbereik is gelijk aan de andere modellen. Hij kan 72,2 liter vocht onttrekken per dag, dat is iets minder dan het duurdere model. Hij is met 10000 BTU ook iets minder krachtig. Het formaat komt overeen met het vorige model. Het grootste voordeel ten opzichte van de andere modellen is dat deze airco een stuk energiezuiniger is. Afgezien daarvan schelen de laatste twee weinig in specificaties.

Beste Comfeè mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024