Clivet Mobiele Airco's
Bijgewerkt: April 2024

Clivet Mobiele Airco's

Clivet Mobiele Airco's

Clivet is gespecialiseerd in apparaten die de lucht in ruimtes kunnen beheersen. Van airco's tot luchtreinigers, Clivet heeft de juiste kennis en ervaring in huis om de omgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Zij leveren zowel voor commerciële partijen als voor particuliere consumenten. Clivet mobiele airco's worden gemaakt om de kwaliteit van het leven te verbeteren, of dit nu in huis is of in grote overdekte winkelcentra of kantorenpanden. Het doel is om de lucht te gebruiken op een zodanige manier dat onze gezondheid erop vooruit zal gaan.

Een duurzame keuze voor een mobiele airco

Clivet mobiele airco's worden geproduceerd in Italië. Bij dit proces wordt geen tijd verspild en staat kwaliteit voorop. De apparaten worden gemaakt om optimaal te benutten in hun productlevenscyclus. In het productieproces wordt rekening gehouden met het milieu. De keuze voor een Clivet mobiele airco is dan ook een duurzame keuze. De specialisatie waarover Clivet beschikt, betekent niet dat het ingewikkeld te installeren apparaten zijn. Er wordt ook rekening gehouden met de klant. Het design is versimpeld zodat het voor iedereen gemakkelijk aan te sluiten en in te stellen is.

De basis

Een keuze maken uit verschillende opties hoeft niet. Clivet heeft op dit moment één mobiele airco die in elke ruimte gebruikt kan worden. De oppervlakte die deze airco kan verkoelen is maximaal 50 vierkante meter en daarmee ruim voldoende. Het koelmiddel dat gebruikt wordt bij de Clivet airco is milieuvriendelijk en heet R290. Het koelvermogen van de MPPB-14CRN7 is zeer krachtig met 13300 BTU. Daar betaal je dan ook bijna zevenhonderd euro voor. De airco heeft het energielabel A en is dus wel energiezuinig.

De buitenkant

Het model is wit met een zwarte bovenkant, waar zich een groot display bevindt. De afvoerslang kan bevestigd worden bij een raam of een muur. Er wordt een raamkit geleverd bij het product. Het snoer is anderhalve meter. De afvoerslang is ook anderhalve meter en heeft een diameter van 15 centimeter. Er is opslagruimte voor het koord. Het model is 76,9 centimeter hoog, 39,2 centimeter lang en 48,1 centimeter breed. Het grote display is LED-verlicht.

Aanvullende specificaties

De airco kan koelen, lucht reinigen en ontvochtigen. Hij beschikt tevens over een slaapstand, waarin het apparaat minder geluid maakt. Het geluid dat de airco maakt kan oplopen tot 65 decibel. Het koelvermogen is 3,9 kilowatt. Naast een in te stellen timer, is er een eco-modus. Met een infrarood-afstandsbediening kun je de airco instellen vanuit je luie stoel. De luchtuitlaat en thermostaat zijn in te stellen.

Beste Clivet Mobiele Airco's aanbiedingen van April 2024