Cecotec Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Cecotec Mobiele Airco's

Cecotec Mobiele Airco's

Cecotec is een merk dat elektronische producten maakt om het leven van de consument te vergemakkelijken op verschillende fronten, van de keuken tot de zolderkamer. In die reeks verschillende producten, biedt de mobiele airco verkoeling voor de warmere dagen. De consument staat centraal voor Cecotec en daarom zijn Cecotec mobiele airco's, evenals de andere producten, gemakkelijk te gebruiken voor iedereen. Daar bovenop staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle mobiele airco's zijn voorzien van het energielabel A.

Genoeg variatie

De mobiele airco's van Cecotec zijn mooi vormgegeven en dragen daarmee bij aan de uitstraling van een ruimte. De airco's zijn geen doorn in het oog door hun veelal slanke design. De producten zijn verkrijgbaar in zwart, wit, grijs of een combinatie van kleuren. De prijzen variëren van zo'n 250 euro tot 400 euro. Met meerdere opties in design en kracht, is er altijd een mobiele airco te vinden die precies bij jou past.

Budgetvriendelijke mobiele airco's

De goedkoopste Cecotec mobiele airco kan met 7000 BTU ruimtes tot twintig vierkante meter verkoelen. De verkoeling met deze airco gaat snel en gelijkmatig. De airco is gemakkelijk te bedienen, verplaatsen en schoon te maken. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het klimaat in de ruimte bedienen. Bovendien is dit apparaat milieuvriendelijk door het koelmiddel R290. Naast verkoelen, kan de airco ook ventileren en ontvochtigen. Deze stille airco heeft twee snelheden en een slaapstand. Hij geeft aan wanneer het waterreservoir vol zit en hergebruikt water om energie te besparen en efficiëntie te verhogen.

Kies je kleur

Voor ongeveer 330 euro heb je de keuze in de kleur van je airco. De verschillende varianten lijken qua model op elkaar en komen in specificaties ook grotendeels overeen. De keuze in kleur gaat tussen zwart, grijs of lichtgrijs. Allemaal kunnen zij ruimtes tot vijfentwintig vierkante meter verkoelen met een koelvermogen van 9000 BTU. Bij de airco's wordt een raamafdichtingskit geleverd. Het slanke model is 70 centimeter hoog, en 33 bij 36 centimeter breed en lang. De zwarte variant is iets anders: de afvoerslang is met 156 centimeter, 36 centimeter langer dan die van de grijze variant. Ook de afmetingen van de airco zelf zijn iets ruimer: 72,5 bij 42 bij 36 centimeter.

De meest uitgebreide optie

Voor vierhonderd euro heeft Cecotec een mobiele airco die een vierde functie heeft: verwarmen. Zo heb je het hele jaar door iets aan je apparaat. Deze airco heeft hetzelfde model als de goedkopere grijze varianten, maar wordt aangeboden in volledig zwart. Hij gebruikt het milieuvriendelijke koelmiddel R290 en heeft een afvoerslang van 170 centimeter. Ook deze airco kan ruimtes verkoelen tot 25 vierkante meter. Voor een witte mobiele airco van Cecotec in dezelfde prijscategorie, kun je ruimtes tot 20 vierkante meter verkoelen, ventileren en ontvochtigen. Het witte model is nog iets kleiner dan de andere slanke modellen.

Beste Cecotec Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024