Carrier mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Carrier mobiele airco

Carrier mobiele airco

Het airconditioning merk Carrier geldt als het oudste aircomerk ter wereld. Het was in 1902 Willis Carrier die het systeem van airconditioning uitvond. Na verdere verbetering patenteerde deze Amerikaanse uitvinder op 2 januari 1906 zijn zogeheten 'Apparatus for Treating Air'. Carrier Airconditioning is al sinds 1997 volledig ISO-gecertificeerd, wat inhoudt dat het bedrijf aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Vandaag de dag geldt Carrier als een wereldleider op het gebied moderne technologieën en apparatuur op het gebied van verwarmingssystemen, airconditioning en koeloplossingen. De klantenkring van Carrier is erg breed, van de utiliteitsbouw, energiebedrijven, de detailhandel tot de transportsector en de particuliere markt. Ook de luchtvaart en ruimtevaart horen tot de klantenkring van Carrier.

De voordelen van een Carrier airco

Als je besluit een mobiele airco van het merk Carrier te kopen, kies je voor een betrouwbaar apparaat dat veel pluspunten te bieden heeft. In de eerste plaats is een mobiele airco van Carrier een goede en slimme aankoop vanwege het koelvermogen van deze apparaten. Carrier airconditioning systemen, of het nu gaat om een vaste of mobiele airco, onderscheiden zich in de tweede plaats door hun uiterst goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een derde interessant pluspunt van Carrier airco's is hun klimaatvriendelijke gebruik. Milieuvriendelijke oplossingen en apparatuur ontwikkelen behoren tot de speerpunten van het aircomerk Carrier. En dat is te merken aan de prestaties van de mobiele airco's van dit merk, die allemaal tot de energieklasse A, A+ of A++ behoren. Kiezen voor een Carrier aircosysteem is dus kiezen voor een beter klimaat en milieu en bespaart je ook op de energienota. In de vierde plaats bieden de meeste modellen aircosystemen van Carrier een 3-in-1-functie. Ze kunnen niet alleen ingezet worden voor klimaatbeheersing in kamers, kantoorruimtes en bedrijfsruimtes, maar hebben ook een standaard koelfunctie en kunnen gebruikt worden om bij een hoge luchtvochtigheid vocht uit de lucht te filteren. Ten slotte: jet design van Carrier mobiele airco's is strak en hedendaags. Mobiele airco's van Carrier zijn zodanig vormgegeven dat ze een strakke en eigentijdse uitstraling hebben, maar ook in klassieke woonkamers en kantoren visueel tot hun recht komen.

Modellen mobiele airco's van Carrier

Een van de bekendste en populairste modellen mobiele airco's van Carrier is de Carrier 51KPD010N7S. Deze airco is met een koelkracht van 12000 BTU een zeer sterke airco, die vrij grote ruimtes van 33 m2 tot 82 m3 snel kan laten afkoelen. Het vermogen van de Carrier 51KPD010N7S is 3500 Watt. Deze extra ontworpen mobiele airco van Carrier is met energielabel A+ bovengemiddeld energiezuinig, wat natuurlijk gunstig is voor je energierekening op hete zomerdagen. De airco is gemakkelijk te verplaatsen door de wieletjes die eronder zitten. Met een prijs van 629 euro is dit niet de goedkoopste mobiele airco van Carrier, maar wel een energiezuinige en betrouwbare airconditioning die geschikt is om voor grote ruimtes af te koelen, te verwarmen of te ontvochtigen. Het geluidsniveau van de 51KPD010N7S bedraagt maximaal 64 decibel.

Een ander populair model Carrier mobiele airco is het typenummer Carrier 51QPD012N7S, die met 599 euro voordeliger is dan de Carrier 51KPD010N7S. Net als andere airco's van Carrier heeft deze airco een multifunctioneel karakter. De airco's kan gebruik worden voor verkoeling, als verwarming, maar ook om vocht aan de omgevingslucht te onttrekken. Het koelvermogen van de Carrier 51QPD012N7S is met 3500 Watt indrukwekkend te noemen. Ruimtes van 80 m2 tot 120 m2 kunnen met dit model snel en efficiënt gekoeld worden. Deze Carrier heeft een verstelbaar luchtrooster, waardoor de lucht goed te verdelen is. Handig zijn de 1 x infrarood afstandsbediening en de flexibele wielen, die zorgen voor een optimaal bedieningsgemak. Ten slotte: zoek je een echte energiezuinige airco, dan is de Carrier 51QPD012N7S met energieklasse A/A+ een prima keuze voor jou!

Ten slotte is de Carrier 012NS nog een populaire uitvoering. Deze mobiele airco is geschikt voor klimaatbeheersing in ruimtes en kantoren tot 46 m2. Deze airco is met 12000 BTU en energieklasse A minder zuinig dan de vorige modellen, maar net zo strak en eigentijds qua ontwerp. Zoek je een betrouwbare airco voor 629 euro, dan is de Carrier 012NS, voorzien van sterke wielen, een handige afstandsbediening en meer - een geschikte keuze voor jou!

Meer informatie over Carrier mobiele airco's

Als je alles wilt weten over de typen en modellen Carrier mobiele airco's, neem dan eens een kijkje in ons complete assortiment airconditioning apparaten. Ons aanbod is ruim en voordelig geprijsd. Mocht je vragen hebben of als er onduidelijkheden zijn, neem dan contact op met onze klantvriendelijke helpdesk. Onze professionele medewerkers helpen je graag om aan de beste mobiele airco in jouw situatie te komen.

Beste Carrier mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024