Camry mobiele airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Camry mobiele airco's

Camry mobiele airco's

Camry heeft een assortiment van uiteenlopende producten maar specialiseert zich in verzorgingsproducten. Camry streeft ernaar om haar klanten zich goed te laten voelen. Naast de specialisatie in verzorgingsproducten, biedt het merk ook een ruim assortiment aan huishoudelijke producten. In de categorie klimaatbeheersing vind je een tiental producten van Camry, voornamelijk gericht op verkoeling. Op gebied van verkoeling zijn twee Camry mobiele airco's te vinden.

De een of de ander

Camry heeft twee modellen mobiele airco's. Beide zijn grotendeels wit, maar bij de CR7902 zijn de bovenkant en achterkant donkergrijs. Het andere model heeft enkel een zwart display als onderbreking van de witte kleur van het apparaat. Ze hebben vier wielen waarmee ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daardoor maakt het gewicht weinig uit, want rollen vereist minder spierkracht dan het optillen van een airco. Met een gewicht van zo'n 25 kilo maakt dit het verplaatsen van de airco een stuk gemakkelijker. Het energielabel van de Camry mobiele airco's is A. Ze zijn dus energiezuinig in hun verbruik, daar ben je met deze apparaten zeker van.

De een

De Camry CR7902 heeft een koelvermogen van 9000 BTU, gelijkwaardig aan 2000 Watt. Met dit koelvermogen kan de airco ruimtes tot 25 vierkante meter verkoelen. Met een afstandsbediening kun je het apparaat vanuit je luie stoel bedienen. Ook zit er een timer op, zodat je de airco automatisch op een bepaalde tijd uit kunt laten schakelen, zonder dat je dat zelf hoeft te doen. De timer kan ook worden gebruikt om het apparaat juist in te schakelen en dit kan allemaal tot 24 uur in de toekomst. Het koelmiddel dat gebruikt wordt bij dit model is R410A.

En verder

De airco heeft drie modi: koelen, blazen en drogen. Behalve koelen, kan de airco ook ontvochtigen en ventileren. Ontvochtigen kan hij tot 30 liter per dag. Voor de ventilator zijn vier verschillende snelheden beschikbaar. Het maximale geluidsniveau van de airco is 62 decibel. Hij kan 360 kubieke meter lucht per uur verplaatsen. Het energieverbruik van de airco is 990 Watt. De afvoerslang is 150 centimeter.

De ander

Het andere model is de Camry CR 7912. Deze heeft een koelvermogen van 9000 BTU, wat in dit geval gelijk staat aan 2600 Watt. Hiermee kan ook dit model ruimtes tot 25 vierkante meter verkoelen. Behalve de functie voor verkoeling, heeft dit model ook de functies van ventileren en ontvochtigen. Dit model kan met 24 liter per dag iets minder vocht onttrekken en heeft minder ventilatorsnelheden. Deze airco heeft maar twee ventilatorsnelheden. Wel kan er meer lucht verplaatst worden: tot 380 kubieke meter per uur.

Wat is er anders

De airco kan ook tot 24 uur vooruit gepland worden. Daarnaast beschikt dit model over een knop voor een kinderslot en heeft hij een display aan de voorkant en de bovenkant van het apparaat. Deze airco gebruikt een ander koelmiddel, namelijk R290.

Beste Camry mobiele airco's aanbiedingen van Mei 2024