Bodin Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Juni 2024

Bodin Mobiele Airco's

Bodin Mobiele Airco's

Bodin is een merk dat een breed assortiment aan huishoudelijke apparaten biedt. Van de keuken tot de slaapkamer heeft Bodin iets te bieden. De producten kenmerken zich met het eenvoudige en compacte design. Met een mobiele airco van Bodin kun je je kamer verkoelen als het te warm wordt om nog aangenaam te vinden. Het assortiment dat beschikbaar is, heeft een goede prijskwaliteitsverhouding. Bodin biedt verkoeling in verschillende prijscategorieën, voor een accurate kwaliteit, in een simpel en compact model.

Bodin biedt opties voor iedereen

Bodin biedt mobiele airco's tegen uiteenlopende prijzen, zodat je kunt kiezen of je voor de meest uitgebreide en kwalitatief hoogstaande wil gaan, of vooral op je portemonnee wil letten. De mobiele airco's zijn wit van kleur en hebben twee formaten. De goedkoopste twee zijn nog geen zeventig centimeter hoog en 28 bij 32 centimeter breed en lang. De andere drie varianten zijn 71,5 centimeter hoog en 44 bij 33,5 centimeter breed en lang - hoewel de duurste variant qua uiterlijk niet exact overeenkomt met de andere twee.

Goed voor de portemonnee

De twee goedkoopste modellen schelen in prijs slechts tien euro en zien er hetzelfde uit. Het verschil is dat de goedkoopste variant een kleine ruimte kan verkoelen. Dit betekent ook dat deze minder energie verbruikt. De 22.352007 kan zestig kubieke meter verkoelen en verbruikt 785 Watt, waar de 22.352009 ruimtes tot tachtig kubieke meter kan verkoelen en 1000 Watt verbruikt. Ook het koelvermogen van het eerstgenoemde model is 7000 BTU, waar het andere model een koelvermogen van 9000 BTU heeft. Beide hebben een watertank met een halve liter volume. Naast koelen, kunnen de airco's ook lucht drogen en hebben zij twee ventilatiesnelheden.

Ziet er goed uit

Twee andere airco's met hetzelfde model zijn ontworpen als mooie apparaten voor in jouw huis. Het model is wat ronder en heeft mooi afgewerkte randen rondom het display dat boven op de airco zit. De prijs gaat bij deze opties ook direct flink omhoog met adviesprijzen van 450 en 600 euro. De airco met adviesprijs 450 euro kan ook ruimtes tot 80 kubieke meter verkoelen en heeft een koelvermogen van 9000 BTU. Met een digitale timer kan hij in- en uitschakelen inplannen. Verder heeft hij dezelfde extra functies en hetzelfde volume watertank als de goedkopere varianten. De duurdere variant van hetzelfde model van grotere ruimtes tot 100 kubieke meter verkoelen en heeft een koelvermogen van 12000.

Extra luxe

Het meest luxueuze model van Bodin is de 22.352414 met een adviesprijs van 700 euro. Met het grootste koelvermogen van 14000 BTU kan deze airco ruimtes tot 120 kubieke meter verkoelen. Bij dit model is ook extra aandacht besteed aan het design. Hij kan verkoelen en ontvochtigen en heeft twee ventilatorstanden. Dit luxe model verbruikt ook verreweg de meeste energie: 1538 Watt. Met een afstandsbediening kan ook deze airco worden ingesteld van een afstand. Het volume van de watertank is hetzelfde als bij de andere airco's.

Beste Bodin aanbiedingen van Juni 2024