BLACK+DECKER airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

BLACK+DECKER airco's

BLACK+DECKER airco's

BLACK+DECKER is al meer dan honderd jaar een merk dat je van dienst kan zijn met al je doe-het-zelfprojecten en kluswerk. Het assortiment is inmiddels zeer uiteenlopend en reikt van tuin- en klusgereedschap tot huishoudelijke apparaten. Of je nu moet klussen of poetsen, BLACK+DECKER heeft wel iets dat je kunt gebruiken. Topkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is wat het merk wil samenbrengen. Voor de hobbyist of de expert. Kies je voor BLACK+DECKER, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien krijg je topprestaties en uitgebreide service en garantie. In het assortiment van BLACK+DECKER kun je ook verkoeling vinden met een BLACK+DECKER mobiele airco.

Gemakken van een mobiele airco

Het gemak van een BLACK+DECKER mobiele airco is dat hij met de vier wielen gemakkelijk te verplaatsen is, zonder dat het veel energie van je lijf vraagt. De airco wordt geleverd met een raamkit en afvoerslang en is gemakkelijk te installeren. Het voordeel van zo'n raamkit is dat de warmte van buiten zo veel mogelijk buiten wordt gehouden, waardoor de airco optimaal kan functioneren voor verkoeling. Bovendien krijg je een afstandsbediening meegeleverd, waardoor je niet naar het apparaat toe hoeft om instellingen te veranderen. Dat kan gewoon vanuit je bed of luie stoel.

In cijfers uitgedrukt

De BLACK+DECKER mobiele airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU waarmee ruimtes tot 30 vierkante meter of 75 kubieke meter verkoeld kunnen worden. Het apparaat weegt 26,9 kilo en heeft een geluidsniveau van 65 decibel. Hij verbruikt 1010 Watt. Het moderne design is voornamelijk wit, met een mooie grijze afwerking aan de zijkant. De luchtuitlaat en thermostaat kunnen worden ingesteld. Daarnaast heeft de airco een indicatielampje en een schakelaar. Er zit twee jaar fabrieksgarantie op de airco.

Multifunctionaliteit

Deze airco is geen airco met beperkte mogelijkheden. Hij kan namelijk behalve verkoelen, ook nog eens dienen als ontvochtiger en ventilator. De ventilator functie kan gebruikt worden op drie verschillende snelheden of standen. De ontvochtiger functie kan tot 30 liter per 24 uur aan vocht onttrekken uit een ruimte, zodat de ruimte minder benauwd en klam aan zal voelen.

Meer feiten

De mobiele airco van BLACK+DECKER is iets hoger dan de gemiddelde mobiele airco met 83 centimeter. Ook de breedte en diepte zijn iets groter. De airco is 42,5 centimeter breed en 56,5 centimeter diep. Het gewicht van 26,9 kilo is hierbij niet afwijkend. Met een timer kan de airco ingesteld worden voor de momenten dat je niet thuis bent, zodat je niet thuis hoeft te komen in een ruimte die nog afgekoeld moet worden bijvoorbeeld. Hij verplaatst 400 kubieke meter lucht per uur - meer dan de meeste airco's en heeft een temperatuurbereik tussen de 16 en 31 graden.

Beste BLACK+DECKER airco's aanbiedingen van Mei 2024