Bestron Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Bestron Mobiele Airco's

Bestron Mobiele Airco's

Bestron is een internationaal merk voor huishoudelijke apparaten van ieder formaat. Bestron streeft naar hoge kwaliteit en een design van deze tijd en wordt graag uitgedaagd door haar consumenten. De fabrieken waarin zij hun producten, waaronder mobiele airco's, produceren zijn ISO-gecertificeerd. Bestron onderscheidt zich door een garantietermijn van vijf jaar te bieden. De kwaliteit van Bestron wordt benadrukt door continue innovatie, maar ook door de ervaring en servicegerichtheid met betrekking tot onderhoud.

Specificaties van Bestron airco's

Een mobiele airco van Bestron functioneert niet enkel als airco. Van de drie varianten kunnen twee ook dienstdoen als ventilator en ontvochtiger. De derde variant heeft ook een drievoud aan functies: airco, bevochtiger en reiniger. Alle drie hebben een GS-gecertificeerd keurmerk en voldoen daarmee aan een extra hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard. Met een afstandsbediening kan van de mobiele airco's gebruik worden gemaakt. De mobiliteit van de apparaten wordt vergroot met de verschillende formaten van extra lange snoeren.

Airconditioner of luchtkoeler

Bestron heeft drie producten in de categorie mobiele airco's. Twee daarvan zijn airco's, de derde is een luchtkoeler. De luchtkoeler wordt gebruikt om het binnenklimaat te verbeteren, en de Bestron AAC5000 kan ruimtes koelen, reinigen en bevochtigen om dit doel te bereiken. Dit apparaat gebruikt geen koelvloeistof, wat inhoudt dat de ruimte minder afkoelt dan bij het gebruik van een airconditioner. De luchtkoeler heeft drie standen en snelheden, een snoer van 160 centimeter en is voorzien van een uit te wassen luchtreinigingsfilter.

Mobiele airco's

De mobiele airco's van Bestron maken gebruik van een milieuvriendelijk koelmiddel: R290. De afvoerslang is anderhalve meter en wordt geleverd met een raamschuifset om deze te kunnen bevestigen. Het apparaat kan bediend worden via het LED-scherm of de afstandsbediening en beschikt bovendien over een stille stand om de nachten in rust en koelte door te kunnen komen. De gewenste temperatuur kan worden ingesteld tussen de 16 en 31 graden Celsius. Met een digitale timer kan de airco worden uitgeschakeld tot 24 uur vooruit. De airco's kunnen ook dienen als ventilator met twee standen of als luchtontvochtiger. De luchtreinigingsfilters zijn wasbaar.

De details

Zowel de luchtkoeler als de airco's hebben een zwenkfunctie en vier stevige wielen. De AAC7000 heeft een snoer van 175 centimeter, en kan ruimtes tot zestig kubieke meter verkoelen, terwijl de AAC9000 een snoer van 150 centimeter heeft en ruimtes van tachtig kubieke meter kan verkoelen. Deze laatste is dan ook iets groter en verbruikt iets meer energie. De luchtkoeler is beduidend goedkoper dan de airconditioners. De prijsverschillen tussen de AAC7000 en AAC9000 liggen rond de honderd euro. De AAC9000, welke een grotere ruimte kan verkoelen, maar wel een korter snoer heeft, de duurdere variant is.

Beste Bestron Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024