Argo mobiele airco
Bijgewerkt: Mei 2024

Argo mobiele airco

Argo mobiele airco

De zomers worden steeds warmer, en in de warmste dagen van het jaar is het binnen bijna niet uit te houden. Je komt niet aan je ontspanning of slaap toe, en kan je niet focussen op je werk of huishouden. Een mobiele, verrijdbare Argo mobiele airco is een ideale oplossing om in hartje zomer je huis leefbaar te houden. Ook voor een winkel of kantoor is dit een investering in de kwaliteit van de werkomstandigheden. Een Argo mobiele airco biedt een hoog koelvermogen tegen een laag energieverbruik. Lees hier wat zo'n apparaat voor voordelen met zich meebrengt, en hoe je het juiste model voor jouw woning of bedrijfsruimte vindt.

Wat doet een Argo mobiele airco?

De modellen airco's van Argo koelen elke ruimte waarin ze gemonteerd zijn af. Ze zijn eenvoudig op verschillende temperaturen af te stellen en kunnen ook geprogrammeerd worden om aan- of af te slaan. Via het LED-display en de afstandsbediening kan je de stand en functie van de airco intuïtief veranderen. De lucht wordt bovendien niet alleen gekoeld door een airco: hij wordt ook ontvochtigd, waardoor je gezinsleden of werknemers zich minder snel klam en bezweet voelen.

Makkelijk verplaatsbaar, overal inzetbaar

Deze robuuste airco's kunnen tegen een stootje en zijn compact. Op de stevige zwenkwielen kunnen ze snel naar een andere kamer worden vervoerd als daar behoefte is aan verkoeling. De airco voert hete en vochtige lucht of via de slang, die makkelijk in een raam of ventilatieopening kan worden aangebracht. Het apparaat kan in de koele tijd van het jaar in een kast worden gezet. Dat alles maakt een Argo mobiele airco een gebruiksvriendelijk, handig en gewild apparaat om in huis te halen.

Wat zijn de effecten van een Argo mobiele airco?

Als je een mobiele airco koopt, krijg je meer voordelen dan je denkt.

Aangenamer werk- en leefklimaat
Een te warme winkel of woning is niet fijn om in te verblijven. Mensen gaan zweten, worden dus en verliezen makkelijk hun concentratie. Niet fijn om in te ontspannen, en funest voor de productiviteit op de werkvloer. Installeer een airco en je zult zien hoe veel actiever en vrolijker iedereen wordt.

Voorkomen van bederf en schimmelvorming
Hete, vochtige lucht is een perfecte omgeving voor schimmels en bacteriën om te overleven en zich te vermenigvuldigen. Bereid je voedsel in je woning of winkel? Koel de omgevingstemperatuur met een airco, en je etenswaren blijven veel langer vers. Ook voorkom je schade aan je behang, houtwerk en je eigen gezondheid door schimmels en hun sporen.

Beter slapen in de warmste tijd
Veel mensen slapen korter en slechter in een hete slaapkamer. Soms hebben ze zelfs niet eens door waarom ze moe en chagrijnig wakker worden. Het is een feit dat de meeste Nederlanders beter (door)slapen in de winter, wanneer hun slaapkamer relatief koud is. Zorg voor een koel slaapvertrek door die in de zomer af te koelen met een mobiele airco. En let maar op hoe veel fitter je je 's ochtends voelt.

Energiezuinig, stil, en betaalbaar

Een mobiele airco van Argo heeft een minimalistisch en praktisch design. Het toestel gaat heel zuinig om met energie (label klasse A) en is ook nog eens erg stil. Dat maakt zo'n mobiele airco voor de meeste woningen en kleine bedrijven een betere aankoop dan een logge, dure en lawaaierige vaste airconditioning. En je staat er van te kijken hoe veel koelkracht een Argo mobiele airco heeft. Er is altijd een model beschikbaar dat de ruimte waar hij komt te staan makkelijk 10 of 15 graden koeler maakt.

Een Argo mobiele airco werkt met een slimme koelvloeistof

Eén van de oorzaken van zijn lage energieverbruik (slechts 1 tot 2 euro per dag!) is de geavanceerde koelvloeistof in de airco. Die wordt door een kleine compressor constant rondgepompt binnen het apparaat. Binnenshuis neemt de vloeistof hitte op, en geeft die buiten (via een slang) weer af. Er wordt dus tijdens de hele (werk)dag overtollige hitte uit de ruimte weggepompt.

De juiste Argo mobiele airco uitkiezen

Er zijn airco's met verschillende koelcapaciteiten en verschillende prijskaartjes. Als je een airconditioner wilt om alleen je woon- of slaapkamer te koelen, dan hoeft die niet duur te zijn. Wil je een grote winkel of magazijn op een aangenamere temperatuur brengen, dan heb je een wat sterker apparaat nodig. Meet het vloeroppervlakte van die ruimte op. Bij een Argo mobiele airco zie je namelijk altijd een indicatie van hoeveel vierkante meter aan ruimte het apparaat moeiteloos kan afkoelen. En je zal verbaasd wezen over hoe krachtig deze geavanceerde, stille apparaten zijn.

Beste Argo mobiele airco aanbiedingen van Mei 2024