Adler Mobiele Airco's
Bijgewerkt: Mei 2024

Adler Mobiele Airco's

Adler Mobiele Airco's

Adler is een merk dat een ruim assortiment heeft aan producten die in huis van pas kunnen komen. Van de keuken tot de badkamer heeft het merk genoeg verscheidenheid in aanbod. Hierbij wordt aan alles gedacht. De producten worden met aandacht ontworpen, zonder hierbij af te doen aan kwaliteit. Het merk is modern en blijft vernieuwen. Bovendien bieden ze seizoensgebonden producten, zoals Adler mobiele airco's. Adler biedt unieke producten voor een goede prijs ten opzichte van de kwaliteit.

Airco's met aandacht

Mobiele airco's van Adler zijn energiezuinig en met oog voor detail ontworpen. Ze bieden verkoeling en zijn flexibel door de wielen. Daarmee verplaats je de airco gemakkelijk als dat nodig is, omdat je bijvoorbeeld zelf in een andere ruimte wil verblijven. Ze hebben een opslagruimte voor het koord en kunnen ingesteld worden vanuit je stoel met een afstandsbediening. Ook kan er een timer ingesteld worden voor het in- of uitschakelen van het apparaat wanneer je er zelf niet bent. Het geluidsniveau van de airco's is 65 decibel.

Als budget op de eerste plek komt

Het goedkoopste model heeft een koelcapaciteit van 7000 BTU en kan tot 24 liter per dag ontvochtigen. Voor een kleine driehonderd euro heb je een airco in huis die kan koelen, ventileren en ontvochtigen. Hij wordt gekoeld met R290 en heeft twee snelheden voor de ventilatie-functie. Het snoer is 1 meter en 80 centimeter, zodat je flexibel bent in waar je de airco plaatst. Dit model is de AD 7909 en kan ruimtes tot twintig vierkante meter verkoelen.

De meest energiezuinige keuze

Een absolute topper als het gaat om energiezuinig zijn is de AD 7919 met een A+ energielabel. Voor een meerprijs van slechts 25 euro heeft deze airco een koelcapaciteit van 9000 BTU waarmee ruimtes tot 25 vierkante meter gekoeld kunnen worden. Ook dit model kan koelen, ventileren en drogen. Het apparaat wordt gekoeld met R290. De hoogte van het apparaat is minder dan 70 centimeter, de breedte en lengte 36,7 bij 35,3. Het snoer is nog langer, namelijk twee meter. Bij het product wordt een raamdichtingskit geleverd die helpt de warme lucht buiten te laten, waardoor de airco optimaal benut kan worden.

Net even anders

De duurste optie van Adler is de Camry CR7907 met energielabel A. Deze airco heeft een koelcapaciteit van 12000 BTU en kan vijftig kubieke meter ruimte verkoelen. Hij heeft een scherm waarmee het apparaat via touchscreen bediend kan worden, afgezien van de bijgeleverde afstandsbediening. Er zit één jaar fabrieksgarantie op het apparaat. Het snoer is slechts één meter, veel korter ten opzichte van de goedkopere varianten. De afmetingen van het apparaat zijn ruimer. De hoogte is namelijk 86 centimeter, de breedte en lengte 46 bij 39 centimeter.

Beste Adler Mobiele Airco's aanbiedingen van Mei 2024